Zdravím, už asi pol roka mi laggujú všetky hry, ktoré som za tú dobu skúšal. Tie laggy sú také nestále, väčšinou to lagguje tak mierne, niekedy veľmi a málokedy vôbec. Požiadavky na hry spĺňam, tak neviem. Ovládače aktuálne a kompatabilné, počítač vyčistený od bordelu, tak vážne neviem.
Slabý procesor, ešte slabšia grafická karta. To je klasický pracovný notebook, nejaké hranie sa hier nečakaj. Požiadavky napr takého BF3 nespĺňaš ani keby si sa poskladal... Má to nízky výkon a predpokladám, že tomu je prispôsobené aj chladenie notebooku a vtedy ten výkon klesne ešte viac...
Takže "per huba" Nad sedliacky rozum ešte nevyzreli ani kandidáti ved - teda ak to šlo a neide - zasral sa Windows - alebo zasral si si Window (proti stavu, keď to šlo)
... Odhmyziť ...
(po slovensky - údržba systému - zmena nastavení - najlepšie sa dá kúzliť s WinXP no ani pri sedmičkách to nieje od veci)
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB
Alebo spravit komplet ocistu, preinstalovat win, nepchat tam ziadne kraviny ci spustu programov co idu simultanne spolu s danou hrou, proste nevytazovat ten ntb milion aplikaciami, takisto notas vycisti od prachu a dufam ze sa nehras na posteli a podobne srandy, najlepsie na chladiacej podlozke, nic viac urobit nemozes.
_________________ PC: Apple mac mini M1/16GB/512GB SSD, Logitech MX master 3, Microsoft designer keyboard, monitor Huawei GT34 ultrawide
DirectX - verzia 9 - to máš WinXP ? Ak áno - mám "ruskú" desinu DX - možno Ti pomôže a ak máš WinWP v kompe - ten viem "kúzelne" zrýchliť zmenou konfigurácie-nastavení...
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB