Ahojte . Chcel by som vás poprosiť o radu . Zvažujem kúpu nového notebooku . Ale volak sa neviem rozhodnúť . Viete mi poradiť ? Rozhodujem sa medzi týmito dvomi modelmi. Cenovku majú momentálne cca rovnakú . Ktorý by bol lepší poprípade ktorému sa vyhnúť ?:) https://www.alza.sk/hp-envy-x360-15-fh0002nc-nightfall-black-celokovovy-d7816905.htm
jednoznačne zenbook...to envy je kvalita iba na papieri,vnútorná konštrukcia je na zaplakanie...len taká otázka,treba ti cpu i7,ktorý má výkon ale sa aj dosť hreje? nestačil by ryzen 5?
Netvrdím že potrebujem i7 len som rozmýšľal že či by nebolo už lepšie kúpiť i7 kedže tam už nebol až taký veľký cenový rozdiel . Plánujem ho využívať internet + autodiagnostika . Na tom hp sa mi páči to že ho mozem využívať ako tablet
// Spojený príspevok 13.12.2023 21:51
Čo sa týka hp envy myslíš že konštrukcia je zlá ? Mal by byt celokovovy
autodiagnostika,podľa toho aká? ak nejaká super profi,tak je ten výkon akurát alebo aj málo ak nejaká lacnejšia čojaviem do 500€ ako mám aj ja,tak tam stačí oveľa menej výkonu...ten envy je celokovový,to áno ale ja píšem o vnútornej konštrukcii,o pántoch a celkovom vnútornom vypracovaní...mal som pár kusov otvorených a čudoval som sa ako môže byť nb za vyše 1000€ tak spizdený(sorry za slovo)...ak chceš niečo ako 2v1 je tu kopa iných alternatív,napr zenbook s13 alebo lenovo yoga alebo acer spin 3-5,ktoré sú všetky lepšie ako ten envy...