Co Vam vsetkym vlastne vadi na tom MSI? Ja som notebook nikdy nemal ale segrama HP Pavilion dc6500 (to tipujem to dc6500 alebo resp 6501 nesom si isty) a ten by som si nikdy nekupil. Uz len to ze to je s OEM Vista OS Home Basic, proste katastrofa, Momentalen je v oprave : Najpr zacal blbnut display akoze dovtedy som si mysle ze matrix je len film

skoda ze som to nenatocil na video...predokladam ze odisla graficka karta. No to nejako prestalo casom. Neskorej odisiel lavy reprak a nedalso sa nahravat cez mik. vstup na predom paneli. RYCHLY PROCES poslal som ho do servisu ... cakam naodpoved ...momentalne je tam 4dni. Notebook stary necely pol rok je uz v servise. (odhliadnuc ze setra je pc antitalnet a mala vnom fakt bordel)
--------
Ku XPS M1530 - Vobec sa mi nepaci ten "hezounek style" styl. Mam radsej hranate tvary ostre linie a podobne (HP Pavilion je ostrasna krabica pre zeny). Mne je jasne preco DELL ale ta cena je fakt vysoka. urcite do neho investujem len nechcem ist za velke peniaze o triedu nizsie ako som zvyknuty. Mam desktopa Athlon64X2, 1 Tb HDD 10k RPM a som nan zvyknuty a jednoducho nehcem "vyhodit" 30 000 za to zebudem nadavat jak je ten hezounky kram pomaly. Preto zvazujem formu zekupm na intrak dalsi dektop za 30kmozno 40k a uzijem si "alienware" naplno

odliahdnuc ze ho nebudm moct prenasat.
Aj ked do skoly je naozaj notas super vec. Este snad dodam ze 17" ako to nazval jeden uzivatel VELKA KRAVA mi vobec nevadi. radsej ponosim 17" velku kravu o kilo tahsiu s NUMPADom na chrbte v batohu ako lustit pri WXGA co je na monitore napisane

Vaha rozmer nieje pre mna podstany.
Podstatna je cena/VYKON
Ku XPS M1730 - Tento fakt bastimci jaksa to slengovo berie...asi si ho dam aj na plochu

a budem sa modlit aby som raz okusil jeho hukot ventilatora na mojom stole

DIZAJN uplna pecka, to podsvietenie uplna krasa (vacsia spotreba baterky)
17" display no nadhera Krasne robusny hranaty notas. Keby taky vyrobili na slvoenske pomery za 20 000SKK

ako darcek chudobnym slovakom

(neurazte sa) tak by som sa stal asi gemblerom a tal by som i potetovat XPS na telo
Dost bolo zarotovania a snivania. Radsej bysom uvital kokretny chyby na tej MSI GX600PX - par ich viem, vadia aj mne ale chcem si to ucelit. a hlavne ryhlo a kvalitne sa rozhodnut. Vsetko o servise DELL cih kvalite a samom pluse co nehorazne dviha cenu viem a som za. Len to treba zaplatit.
DIk zatim