Potreboval by som poradiť ohľadom nového TV.
Zatiaľ mám vo výbere tento:
https://m.alza.sk/55-samsung-qe55q70-d5560896.htmOLED neriešim a nemám o to záujem. Počul som niečo o vypalovani a keď je to len z percenta pravda, tak o také zaujem nemám.
Favorit je zatiaľ samsung, zdá sa mi o niekoľko krokov vpred od ostatných, len by som mal pár dotazov k tomu modelu q70.
1. Neviem sa nikde dopatrat, ci to ma pripojenie cez ten jeden kabel. Vlastne na alze v popise to píšu, ale ci to nie je omyl....lebo na stranke samsungu to pisu len o modele q90.
2. Bude mi hdmi 2.0 stačiť aj do buducnosti? V tomto sa vôbec nevyznám. Telku budem mať prepojenu s PC, samozrejme nejake konzole...v roku 2017 prislo hdmi 2.1 a do modelu 2019 da samsunh 2.0 ? To nechapem...a ako to vlastne funguje? Mám ja vobec na svojej gradike aorus hdmi 2.1? Alebo na doske? Lebo ked nie, tak to ke dalsi fail...Drahe komponenty z roku 2020 a nema to hdmi z roku 2017? Pre mna nepochopitelne. Vie mi to niekto vysvetlit? Dufam ze na grafike či doske nie je este hdmi 1.4. To by ma asi porazilo...
3. Ta q70 je model 2019. Existuje uz model q70 2020? Resp. maju teraz v blízkej dove vyst nove modely, oplati sa nejaky ten mesiac pockat?