ziadny, pretoze dnes to uz vie kazdy prehravac. ak ti ten windows media bordel pise hlasku ze nema dekoder, tak ho posli k certu a pouzivaj nieco normalne - media player classic home cinema.
WMP nemá kodeky z licenčných dôvodov, používa kodeky z iných prehrávačov. Nainštaluj si WinDVD alebo PowerDVD, media player nie je najvhodnejší na prehrávanie DVD, skôr hudba a filmy DivX.
Tak ako písal Shiro, nahod Media player classic - Home cinema, poprípade veľmi dobre skúsenosti mám s KMPlayer. Obidva softy majú interné kodeky a nemusíš inštalovať tie mega ultra a neviem co este kodek packy čo sú akurát tak na
KMPlayer mi nesedi.. Ja nechcem zbytocne instalovat iny soft, WMP mi staci na vsetko.. Aj ked iba vo Windows 7..
Skusil som ten fddshow ale nepomohlo..
Ako tak vidim, budem musiet nainstalovat aj tak nieco ine ako WMP..
tiez sa priklanam k PowerDVD, windows media player to s kodekmi prehra ale ako pisu ostatny, neni to ono
no a na vsetko ostatne moj oblubeny VLC Media Player ktory pouzivam cca. 2 roky a zatial mi prehral uplne vsetko aj poskodene / neuplne videa, seriozny, nenarocny prehravac bez zbytocnych caciek