1.) pocitas s tym, ze najblizsie 2 roky s tym pc nebudes moct nic robit bez toho, aby si utekal do servisu ? v opacnom pripade stracas zaruku kedze sa jedna o skladane pc...
2.) obe zostavy nevyzeraju zle, ale... povedz mi napriklad to, naco ti bude 4GB ramka pri 32bitovom systeme ? urcite by som tu vistu pri HP nebral ako vyhodu...nerozumiem co za inteligenta do toho pavilionu navrhol strcit 32bitovu vistu...

ako vsak dobre spominas, podpora HP pocitaca bude predsalen asi o daco lepsia..
3.) na tvojom mieste by som vsak urobil nieco uplne ine. zohnal si cloveka co sa do toho trocha vyzna a nechal si poskladat pc za mensi obnos. ked kupujes komponenty sam, tak ta to vacsinou vyjde lacnejsie, vies co mas presne vnutri, mozes pocitac kedykolvek otvorit a vycistit od prachu a podobne. samozrejme je to ta tazsia varianta kupovania pocitaca, ale oplati sa omnoho viac. pokial si dotycny samozrejme za poskladanie nevypyta 10 000
4.) k tomu monitoru co si sa pytal, kludne to napis sem do tejto temy. osobne som na tieto typy monitorov nepocul este ziadne vacsie staznosti, avsak nemam s nimi osobnu skusenost. z mojho podpisu vidno, ze mam LG monitor, s ktorym som spokojny, takze ti mozem odporucit ten. ma ho tu na fore myslim viac ludi a tiez boli spokojni. ziadne chybne body atd. v obchodoch (napr alza) stoji cca 8200Sk, co nie je zla cena za 22''
uvidis pripadne co ti poradia ostatni