KlavesnicaZdravim,potreboval by som kancelarsku klavesnicu s nizkym profilom klaves, TICHU, slovensku, pripojenie drotove, do 30 eur. Viete mi niečo poradiť? kup si co sa ti paci. tu sa velmi radit neda.lebo to je iba klavesnica na pisanie. A na co ine su klavesnice ak nie na pisanie? https://alza.sk/dell-kb-216-cierna-sk-d4532044.htm ale co tu chces radit ,ked chce klavesnicu na pisanie ? nechce daku mechanicku.A nepyta sa uzivatelov,co ju maju ze ake swichte su dobre. Cherry G85-23200CS-2/thread tu cherry mozem tiez odporucit pripadne aj jej nizsiu a lecnejsiu verziu JK-0800CS-2 bez multimedialnych klaves. zdravim, hladam nieco podobne tak nechcem zakladat novu temu klavesnica podsvietena, radcej decentna ako kolotocarina, cierna, max 50e. potesil by som sa aj za 30/40 , hry len obcas dota,lol.nechcem mechaniku, chcem ju tichu co najviac. Zobral by som asi a4tech b120, ale ze ma hlucny spacebar.Este som pozeral logitech g213 prodigy a redragon k502 ale kaziva je co som cital. Tak nahodou, budem vdacny za kazdu radu ...
Klavesnica
|