Kenwood KDC-W3037Zdravím, vlastním toto autoradio mal som problemy na aux teda na kenwoode si to musim manualne nadstavit ale všimol som si že to píska myslím z reprakov aj ked nemam napojeny mobil na aux kabel takže to neni tým že je zla kvalita pesničky a neviem ako to nastaviť aby to nepískalo. Skúšal som stlačiť ATT vlavo dole a už to nerobilo a zachvilku zas začalo Čo by ste mi odporučily ? http://mcgrp.ru/img/manbase_d/d90013137/d90013137_1.jpgnehnevaj sa, ale toto do krcmy nepatri, presunute - brmbo Piska to aj ked nemas vobec nic strcene do toho AUX konektora, teda ani kabel? Ked prehravas z hudbu z CD a pauznes to, nepiska?Ale tak zas to ze to ATT (stlmenie zvuku) utlmi by predznacovalo ze problem je vo vstupnej casti, co by som videl na reklamaciu, to ci to piska alebo nie nie je vecou nastaveni. Auto sa kupovalo s týmto autoradiom takže nemam od toho ani kusok papiera. Ale mne sa zdá že tam bude treba niečo nadstaviť lebo ked zapnem Tuner tak to pekne hrá A aké nastavenie si predstavuješ že by toto riešilo? Pískanie on/off? ...
Kenwood KDC-W3037
|