Zdravim, poprosil by som o radu pri zostaveni PC na kancelarsku pracu do 500€. PC bude vyuzivany na internet, filmy, hudbu, obcasne jednoducha uprava fotiek, office, atd. Dolezite je, aby skrina mala sirku najviac 195mm. PC nemusi byt nepocutelny, ale bolo by vhodne, keby nebol velmi hlucny. Monitor nie je potrebny. Nieco som pohladal a zostavil. Budem rad za vase rady a navrhy. Dakujem.
Takto to vychadza okolo 480€. Procesor je asi na kancelarsku pracu prehnany, ale mohol by sa hodit do buducna. Kedze MB ma iba 2 sloty na RAMku, tak som zvolil 1 modul pre neskorsiu moznost rozsirenia. Videl som, ze casto odporucana CASE je https://www.alza.sk/silentiumpc-brutus-m10-d4590726.htm?idp=8019&banner_id=12845 pricom je aj lacnejsia, ale je tam rezerva len 2mm a to by som nechcel riskovat a taktiez na alze nie je aktualne dostupna.
Dakujem za rady. Vezmem teda ten intel, je sice slabsi, ale je lacnejsi a na tu pracu by to mohlo vystacit na dost dlho. Na alze mam nejake vyhody, takze sa mi tam oplati nakupovat.