Nazdar mal by som záujem o tieto komponenty do počítača. ---------------- MB: Socket AM3,stačia 2 RAM sloty,100% funkčnosť,záruka nemusí byť ale potešila by,ponúkajte lacnejšie alternatívy (20-30€).
RAM: 2x2GB-na frekvencií nezáleží,100% funkčnosť,záruka nemusí byť ale potešila by,(cenová relácia 15-20€)-Ak by mal niekto zaujem tak môžme vymeniť hru Devil May Cry 5 pre PC (moja) za (vaše) pamäťe RAM 2x2GB DDR3 + môj doplatok.
Grafická karta : Aby zvládala najnovšie hry napr.(FIFA 13,AC3,CoD a podobne),100% funkčnosť,záruka nemusí byť ale potešila by (cenová relácia 40-60€).
Procesor: AMD Athlon II X2-X4-100% funkčnosť,záruka nemusí byť ale potešila by (cenová relácia 30-40€). ---------------- To by bolo asi tak všetko. Kupujem výhradne na tomto fóre,buď osobne v Košiciach alebo dobierkou (dobrý feedback,aktívny uživateľia,môj feedback mam na inej stránke,pošlem v SS). Ponuky posielajte do súkromných správ,nie do témy,vďaka. Vyhradzujem si právo daný predmet nekúpiť.
Komponenty ktoré sú zvýraznené by som chcel ako prvé kúpiť.
Naposledy upravil XerO111 dňa 14.08.2013 0:05, celkovo upravené 2
_________________ NotebookPackard Bell TK-87 PS3 Slim 250GB + Panasonic SmartTV FULL HD 119 cm |