Kúpim ramky, parametre/podmienky:
- DDR2
- 2×2GB
- 800MHz a viac
- CL 5-5-5-15 a lepšie
- do 85€ vrátane pošty, možný osobný odber v KE/HE prípadne na vlakovej stanici niekde medzi týmito dvoma mestami
_________________ 92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
Napísal autor témyFlety: 25.04.2010 22:35 | K: DDR2
Som somár, pomýlil som sa, chcel som napísať do 45€, každopádne porozmýšľam, len mimochodom napíš, aké sú staré, akú majú záruku a mohol by si hodiť aspoň 1 foto a dôvod predaja.
Dovod predaja je praca v zahranici,a onedlho zas odchadzam na 4 mesiace prec takze pc nevyuzivam.Zaruka u predajcu je pol roka a u vyrobcu by mala byt 5 rokov.Foto mam robene len mobilom tak ak chces posli do ss mail a poslem ti ich.Pri platbe vopred na ucet je cena 80
_________________ 92% of teens have moved onto rap or hip-hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
No,za 75 eur uz kupcu mam,mame sa stretnut nabuduci tyzden v ZA,takze by bolo dobre rozhodnut sa cim skor,dajme tomu do zajtra vecera.