K/D: AudiokazetyKúpim audiokazety, ponúknite.Môžu byť aj nahraté, v tom prípade mám prednostný záujem o Type II (CrO2) / Type IV (Metal), dobrý kozmetický stav, nepopísanú kartu a nepoužité nálepky. V prípade Type I (Ferro/Normal) hlavne zriedkavejšie modely.Zatiaľ zháňam len tu na fóre, vyhradzujem si právo odmietnuť ponuku.Ak niekto daruje, budem rád, poštovné zaplatím.P.S.: Ak by niekto náhodou našiel (akúkoľvek) pôvodnú kartónovú krabičku na 5/10 kusov, v ktorých sa predávali, beriem všetkými desiatimi.https://www.duplication.ca/shop/images/D/2017-03-29.jpg UP Sevas. Mam viacero nahratých kaziet, 80. koniec /90.roky. A su tam aj typy CrO2.Skúsim to pozrieť cez víkend. Dakujem za info, urcite budem mat o nieco zaujem.. UP mam nahrate,mozno sa najde aj nieco nenahrate,su v plastovych kufrikoch po cca 10ks...poslem ti za postovne,len musim ist hladat k rodicom..este som ich pouzival aj z 80tych rokov...mam dokonca aj svoju prvu skusobnu 8 min.z magica Sanyo z 1979...len niektore sikovna dcera pocarbala... Skvele, dakujem zatial.. Daj potom vediet, kludne cez SS.. mas SS...nasli sa Balicek som konecne vyzdvihol, dakujem.. Stale aktualne, ak by niekto doma nasiel.. UP ...
K/D: Audiokazety
|