Popisem ten moj problem este raz. Cize mame to DEMO. Ak si ho otvorite a date zobrazit source, zbadate takyto select:
Kód:
<select id="countries" class="multiselect" multiple="multiple" name="nieco[]">
<option id="v1" value="1">Jeden</option>
<option id="v2" value="2">Dva</option>
<option id="v3" value="3">Tri</option>
</select>
Aby ste to lepsie pochopili, dole som dal dalsi SELECT. Mojim cielom je spravit to aby ked vyberiem z dolneho selectu naprikld jednotku, takj aby sa v hornom selecte zobrazila
iba ta jednotka. Ajko vravim skusal som to s removeChild ale zobrazuje mi tuto hlasku:
Citácia:
Chyba: uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER) [nsIDOMHTMLSelectElement.removeChild]" nsresult: "0x80004003 (NS_ERROR_INVALID_POINTER)" location: "JS frame :: file:///C:/Users/***/Desktop/***/index.html :: onclick :: line 1" data: no]
Pravepodobne bude treba najst asi funckiu, ktora to zabezpecuje. Asi bude v tomto [url]http://test.groprim.sk/js/ui.multiselect.js]subore[/url]. Ale je tam toho strasne vela a vobec sa v tom nevyznam. Chcel som to obist takou jednoduchostou ako je removeChild ale takto lahko to asi nepojde. Ide to to, ze ked z dolneho selectu vyberiem jedna dva alebo tri, tak ti zvysne dva chcem aby sa stali invisible
//Skusil som aj pomocou JQ hide();, nepomohlo
Eset som
nasiel, dole je ze options a je tma ze hide ale skusal sosm to pouzuit a nepomohlo

uz sa s tym trapim treti den