[ Príspevkov: 28 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 01.11.2008 0:32 | Joomla a subdoména

Mám doménu a stránku v Joomle. Som total laik a robím si to sám. Potreboval by som vedieť, či je možné urobiť ďalšiu inštaláciu Joomly na subdoméne a keď to bude hotové, ako to presmerovať. Bojím sa to nainštalovať, lebo neviem, čo to spraví s Mysql databázou. Netreba urobiť novú?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 01.11.2008 0:36 | Joomla a subdoména

Citácia:
či je možné urobiť ďalšiu inštaláciu Joomly na subdoméne

samozrejme

Citácia:
ako to presmerovať

tak toto som moc asi nepochopil... vravíš že chceš novú inštaláciu a potom chceš presmerovať ? je už dosť hodín, tak mi to asi pomalšie zapaľuje... inými slovami, chceš PRESUNÚŤ joomlu na subdoménu, alebo chceš mať dve nezávislé ?

Citácia:
Bojím sa to nainštalovať, lebo neviem, čo to spraví s Mysql databázou.

pokiaľ to správne nastavíš, tak nič

Citácia:
Netreba urobiť novú?

nie, ale samotným tabuľkám by si mal priradiť iný názov ako tabuľkám z prvej inštalácie


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 0:48 | Joomla a subdoména

S tým presmerovaním je to tak, že mám momentálne RC14 verziu a chcem si dať JIE s komplet podporou slovenčiny. Ale upgradovať - to by si netrufli ani ini borci. Takže si xcem pekne pomalinky robkať nový web a potom, keď to bude hotové, tak keď zadáš www.mojadomena.sk presmeruje ťa to na www.novamojadomena.mojadomena.sk

Ale to, čo si mi odpísal o tej databáze je pre mňa španielčina. Ale inak dík za odpoveď.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 01.11.2008 0:53 | Joomla a subdoména

prečo španielčina ? :) skús si zo srandy dakde nanečisto prebehnúť joomlu inštalátor a možno si uvedomíš o čom som písal.. ak dačomu konkrétne nechápeš, tak sa prosím pýtaj konkrétne...
čo sa týka presmerovania, to sa dá aj kratučkým php scriptom, prípadne htaccessom.. tých možností je vcelku dosť...

povedzme ten php skript, nazvime ho presmerovanie.php a v index.php sa na neho budeme odkazovať v menu stránky povedzme <a href="presmerovanie.php">Fórum</a> (za predpokladu, že na pôvodnej stránke ostane nejaká stránka)

presmerovanie.php :
Kód:
  <?php
     header("Location: http://novamojadomena.mojadomena.sk");
     exit;
  ?>

a tento php súbor ťa okamžite presmeruje kam si si určil ;)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 01.11.2008 1:10 | Joomla a subdoména

No ja už nie som najmladší, a za čias 8-bitov som bol dobrý v basicu a možno by som si trúfol niečo spraviť aj vo visual basicu, ale html a duplom už php asi do hlavy nedostanem. :( Ty si ten riadok spravil za moment, ale ja fakt na to nemám.

Čo sa týka tej databázy, je to veľmi zložité? Lebo chcem, aby mi fungovali súčasne obidve inštalácie. Aspoň nejakú dobu.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 22.07.07
Prihlásený: 06.05.17
Príspevky: 1201
Témy: 47 | 47
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 01.11.2008 1:35 | Joomla a subdoména

www.jakpsatweb.cz
nadej existuje vzdy :D


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 01.11.2008 10:22 | Joomla a subdoména

vprint píše:
No ja už nie som najmladší, a za čias 8-bitov som bol dobrý v basicu a možno by som si trúfol niečo spraviť aj vo visual basicu, ale html a duplom už php asi do hlavy nedostanem. :( Ty si ten riadok spravil za moment, ale ja fakt na to nemám.

Čo sa týka tej databázy, je to veľmi zložité? Lebo chcem, aby mi fungovali súčasne obidve inštalácie. Aspoň nejakú dobu.


tak v basicu som stihol robiť aj ja :lol: keď som bol malý tak ma to dosť bavilo...

čo sa týka databázy, nie je to nič zložité, akurát pri inštalácii joomly nemôžeš nechať názvy tabuliek na východzej hodnote, ale treba ich zmeniť... databázu kľudne môžeš mať len jednu, ale keby si dal identické názvy tabuľkám, tak si nie som istý čo by to spravilo.. no určite by to neboli oddelené inštalácie, to poprvé. po druhé, neviem aký je medzi tými verziami rozdiel, čiže neviem ako im vyzerajú tabuľky a možno by to blblo...

inak html je úplne primitívne, len potrebuješ vedieť čo znamená ktorá značka... napr <b>Text</b> vypíše v prehliadači Text ... php je o dačo zložitejšie, ale základné veci sú primitívne.. pokiaľ by si mal skúsenosti napr s jazykom C, tak php mu je príbuzným


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 02.11.2008 9:12 | Joomla a subdoména

Ty, normálne tomu začínam pomaly chápať! Napadlo ma, že či by nebolo dobré, spraviť zvlášť databázu pre tú druhú inštaláciu. Keby sa osvedčila, mohol by som starú, aj s databázou jednoducho odmazať a v rúte nechať len index s odkazom.

Inak ten basic bol jasný jak facka, ale toto je iná káva, lebo aj keď niečo spravíš, záleží aj na prehliadači, v každom to môže inak vyzerať. Viď problémy s diakritikou. A to už je robota na full úväzok, keby som sa tomu mal začať venovať, tak ma už rodina neuvidí :D
Ale na druhej strane, dnes je to celkom dobrý džob, keď tomu rozumieš. A duplom, keď vieš aj C. O budúcnosť máš postarané.

To Romi: dikec za odkaz, toto mi dosť chýbalo!

Taká malá podotázka: Existuje možnosť prehľadat si svoju doménu a nájsť nejaký konkrétny súbor, alebo reťazec v súbore? Potrebujem to napríklad, keď chcem zameniť nejaký obrázok, resp. parameter. A hľadať to ručne nemá zmysel.

Ešte jedna otázka:
Po spustení tej novej inštalácie Joomly mi checker vypisuje Toto:
"Nasledujúce nastavenia PHP servera nie sú optimálne z bezpečnostného hľadiska a odporúčame ich zmeniť:"
"PHP magic_quotes_gpc je nastavené na `OFF` namiesto `ON` "
Netuším, čo to je, a kde to hľadať.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 02.11.2008 13:13 | Joomla a subdoména

Citácia:
Napadlo ma, že či by nebolo dobré, spraviť zvlášť databázu pre tú druhú inštaláciu. Keby sa osvedčila, mohol by som starú, aj s databázou jednoducho odmazať a v rúte nechať len index s odkazom.

to nie je nutné, jednoducho môžeš mazať aj samotné tabuľky.. podľa mňa je zbytočné kvôli tomu vytvárať extra DB, ale pokaziť sa tým nepokazí nič. rob ako myslíš

Citácia:
Inak ten basic bol jasný jak facka, ale toto je iná káva, lebo aj keď niečo spravíš, záleží aj na prehliadači, v každom to môže inak vyzerať. Viď problémy s diakritikou. A to už je robota na full úväzok, keby som sa tomu mal začať venovať, tak ma už rodina neuvidí
Ale na druhej strane, dnes je to celkom dobrý džob, keď tomu rozumieš. A duplom, keď vieš aj C. O budúcnosť máš postarané.

súhlas, akurát si robím pôdu aby som mohol začať podnikať :lol:

Citácia:
Taká malá podotázka: Existuje možnosť prehľadat si svoju doménu a nájsť nejaký konkrétny súbor, alebo reťazec v súbore? Potrebujem to napríklad, keď chcem zameniť nejaký obrázok, resp. parameter. A hľadať to ručne nemá zmysel.

konkrétny súbor by nemal byť problém nájsť, ale prehľadávanie v súboroch už niekedy také ľahké nie je :) ideálne je keď vieš ako to celé funguje, potom ideš pri hľadaní priamo na istotu, stiahneš súbor v ktorom vieš že by to malo byť a v hocijakom editore si dáš prehľadať súbor na text, ktorý chceš nájsť

Citácia:
Ešte jedna otázka:
Po spustení tej novej inštalácie Joomly mi checker vypisuje Toto:
"Nasledujúce nastavenia PHP servera nie sú optimálne z bezpečnostného hľadiska a odporúčame ich zmeniť:"
"PHP magic_quotes_gpc je nastavené na `OFF` namiesto `ON` "
Netuším, čo to je, a kde to hľadať.

to je jedno z nastavení serveru... joomla má daktoré odporúčané povedzme kvôli bezpečnosti, prípadne kvôli plnej funkčnosti. nájsť sa to dá, ak máš priamo prístup na hostingu k nastaveniam serveru. ak máš platený hosting, malo by stačiť napísať podpore a tí ti to teoreticky nastavia... teoreticky preto, že nie každý hosting vychádza v ústrety zákazníkovi


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 03.11.2008 10:06 | Joomla a subdoména

Toto mi napísali na požiadavku, keď som chcel, aby mi vypli "safe mode":
Kód:
safe mode nie je mozne na serveri vypnut, je vsak mozne domenu presunut na server, kde je safe mode vypnuty.


Nevieš, či je naozaj potrebné obe tieto veci pre joomlu? /safe mode a PHP magic quotes.../

A ešte niečo. Na admin stránke joomly som videl nastavenie prefixu databázy, je tam "jos". To je to, čo si mal na mylsi, keď si hovoril o zmene tých tabuliek? Tzn. že keď pri tej novej inštalácii/ak to tam bude/ zadám iný prefix, tak bude databáza OK?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 03.11.2008 10:20 | Joomla a subdoména

pre joomlu to nie je potrebné, ale zas záleží aj od toho, čo s ňou chceš robiť.. pre daktoré veci to môže byť totižto obmedzujúce, ale zas nebezpečnejšie z hľadiska bezpečnosti... pokiaľ ťa to doteraz neobmedzovalo, tak by s tým nemal byť problém

čo sa týka tých prefixov, neviem teraz isto, ale myslím že sa týkajú len samotných tabuliek v databázi.. ale ako som už písal, nie je problém aby si mal tie tabuľky v jednej db (na daktorých hostingoch iná možnosť ani nie je), len treba nazvať inak tabuľky, mýslim že práve pomocou toho prefixu čo si spomínal


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 03.11.2008 11:08 | Joomla a subdoména

el mariachi píše:
pre joomlu to nie je potrebné, ale zas záleží aj od toho, čo s ňou chceš robiť.. pre daktoré veci to môže byť totižto obmedzujúce, ale zas nebezpečnejšie z hľadiska bezpečnosti... pokiaľ ťa to doteraz neobmedzovalo, tak by s tým nemal byť problém


Práveže nič svetoborné nechcem robiť, som živnostník a peňazí nemám, aby som si to dal spraviť na komplet. Takže len jednoduchá prezentácia a teraz skúšam aj e-schop. Keby bolo peňazí, tak sa s tým jasnéže nebabrem, ale dám niekomu zarobiť. Možno, keby sa ten e-schop chytil... :D Jednoducho, kto nemá na umývareň, behá s kýblom okolo auta. Pánboh zaplť za takých ľudí, ako si ty. ;)

el mariachi píše:
čo sa týka tých prefixov, neviem teraz isto, ale myslím že sa týkajú len samotných tabuliek v databázi.. ale ako som už písal, nie je problém aby si mal tie tabuľky v jednej db (na daktorých hostingoch iná možnosť ani nie je), len treba nazvať inak tabuľky, mýslim že práve pomocou toho prefixu čo si spomínal


on sa ten prefix zadáva pri inštalácii, takže predpokladám, že zjednoznačuje priradenie tabuliek inštalácii.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 03.11.2008 11:13 | Joomla a subdoména

Citácia:
Pánboh zaplť za takých ľudí, ako si ty.

ešte počkaj s ďakovaním, zatiaľ som nezaslal faktúru :lol: keby si potreboval poriadnejší web na mieru, tak sa mi kľudne kedykoľvek ozvi :) roboty nikdy nie je dosť...

Citácia:
on sa ten prefix zadáva pri inštalácii, takže predpokladám, že zjednoznačuje priradenie tabuliek inštalácii.

jj, tak nejak to určite bude..ak sa mám priznať, tak som s joomlou už dlhšie nerobil, ale toto je približne rovnaké pri každom takomto systéme.. určite je k tomu aj popis, takže by si nemal mať problém


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 03.11.2008 11:39 | Joomla a subdoména

el mariachi píše:
keby si potreboval poriadnejší web na mieru, tak sa mi kľudne kedykoľvek ozvi :) roboty nikdy nie je dosť...

len aby som ťa nechytil za slovo :D

Keby som ja vedel po anglicky, tak ako/predpokladám/ ty, a ovládal php, nebodaj ešte Céčko, tak popipi :D mňa to totiž baví. Zničil by som si zdravie za kompom :D
Ceny.
Vieš, keby taký jednoduchý web stál trebars liter a nie päťku, tak no problem, ale to je pre mňa moc. Preto sa s tým musím srať sám.
Trochu OT, ale čo bráni niekomu ako ty, spraviť poriadny e-schop, veď sa dá ťahať cenníky v csv, dnes už je toho hafo na nete, ľudia objednávajú ako diví, sem do obchodu mi chodia už informovaní o cenách jak IT experti. Či práve preto? :loony:

Ale S5 k problému.
instal pack na doméne cez FTP, atribúty nastavené, už od štvrtka, stačí mi kluknút na tl. "ďalej" a instal JIE beží. Iba tie dve veci ma brzdili + tá dbáza.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 03.11.2008 11:46 | Joomla a subdoména

kľudne chyť, ale tisícka je za také riešenie bohužial trošku málo :) častokrát aj tá päťka je málo, za toľko robím jednoduché veci :lol:

Citácia:
Trochu OT, ale čo bráni niekomu ako ty, spraviť poriadny e-schop

nič mi nebráni :) a veruže to aj robím, akurát zákazníci mi akurát posľubovali asi milión zákazok a zatiaľ skutek-utek..
ono áno, je veľa "it expertov", ale čo som videl, tak keď príde na radu skutočný praktický test, tak veľa z nich práve zlyháva.. ono základy sa naučí ktokoľvek, ale ak sa tomu človek nevenuje, tak o chvíľu stratí kompletne prehľad. veľa takých expertov, vrátane profesorov na technických školách, sa spolieha na svoje vedomosti, ale pri rozhovore vidno, že proste dačo obkecať vedia, nejaké základy majú, ale to je tak vše.. orientujú sa podľa toho, čo platilo v dobe, kedy sa oni dačo učili (krásne vidno keď nejaký učiteľ, profesor, robia stránky... to ešte vidno tú ich starú školu, všade blikajúci text, tabuľkový layout atď :lol: )

Citácia:
instal pack na doméne cez FTP, atribúty nastavené, už od štvrtka, stačí mi kluknút na tl. "ďalej" a instal JIE beží. Iba tie dve veci ma brzdili + tá dbáza.

už si to teda spojazdnil a fičí to ? či ešte s dačím potrebuješ pomôcť ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 03.11.2008 12:21 | Joomla a subdoména

No, práve som doklikal a default sajta beží :) tak idem rýpať do toho.
poskytovateľ mi napísal, ze ak xcem safe mode off, tak to musí presunúť na iný server, kde to je off.

Citácia:
ale tisícka je za také riešenie bohužial trošku málo častokrát aj tá päťka je málo, za toľko robím jednoduché veci

To ti verím, neboj, dobre viem, čo je narobiť sa a nakoniec :shit: za to!


Citácia:
nič mi nebráni a veruže to aj robím, akurát zákazníci mi akurát posľubovali asi milión zákazok a zatiaľ skutek-utek..

to budú zasrani, čo naklikajú do košíka a potom sa na to vykadia.
Veď uvidím, jako to pôjde mne :oops:

Citácia:
ono áno, je veľa "it expertov", .......

je fakt, že dnes málokedy vidieť nápaditú stránku, to je podľa mňa už art, a to naozaj treba dobre zaplatiť. Najviac ma ale štve, že také firmy ako Canon majú stránku o :shit: , pomaranč web je total pre blbých, ale keď potrebuješ nejakú konkrétnu info, tak sa nedoklikáš. A takí hajzlíci, jako náš najväčší medenodrôtový operátor majú iné ceny pre firmy a iné pre domácnosti. To jakokeby som ja firemnému zákazníkovi v mojom obchode, že platí viac!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 04.11.2008 16:52 | Joomla a subdoména

Tak som tu inštaláciu zrušil, vymazal tabuľky :loony: z dbazy a hodil tam najnovšiu verziu. podarila sa mi aj lokalizácia.

Mám ale jeden problém. Ak chcem zobraziť v ešope dualprice, tak musim prepísať jeden php súbor. Keď ho stiahnem do PC, prepíšem, tak potom mi nejde cez ftp upnúť, a nejdú mu ani zmeniť atribúty. Dá sa s tým niečo urobiť?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 05.11.2008 10:38 | Joomla a subdoména

skús adresáru, do ktorého vkladáš php súbor, nastaviť pomocou ftp klienta práva 0777 ... ak nebude stačiť a stále to nepôjde, tak to poriešime inak.. :)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 05.11.2008 13:23 | Joomla a subdoména

Tak som to skúsil.
cesta: /components/com_virtuemart/themes/default/templates/common/price.tpl

Na adresári "com_virtuemart" už nejde zmeniť atribút.
Má nastavené 755 a TC mi vypíše hlášku: "Atribúty vzdialených súborov sa nepodarilo zmeniť"

Vôbec to nechápem, nejde mi do hlavy, ako sa dá zmeniť právo na zmenu atribútov. Iba ak by to bolo treba niekde v joomle nastaviť.

A ešte jedna vec. Na default šablóne je nápis "welcome to frontpage". Je to umiestnené nad centrálnym poľom, kde je hlavný obsah stránky s ďalšími článkami. Je to už pod hornými banermi, zdanlivo v poli centrálneho článku, akoby jeho nadpis. Ale nikde to neviem nájsť v administrácii úvodnej stránky, ani v súboroch šablóny nie je slovo frontpage, ani obrázok, proste nič. Som z toho jeleň ako je to tam dané.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 05.11.2008 13:31 | Joomla a subdoména

no to je práve dôvod, prečo som upustil úplne od takýchto predrobených systémov a už tvorím len vlastné :lol:
skús pogooglovať, hlavne kuknúť priamo joomlu fórum.. určite je na to nejaký návod, ale teraz mám rozrobenú jednu vec tak nestíham. ak sa ti nepodarí nič nájsť tak ti to kuknem večer alebo ked bude viac času


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 05.11.2008 13:40 | Joomla a subdoména

Človeče, vôbec ťa nechcem otravovať a zaťažovať svojimi problémami :( , ja na to aj tak prídem, aj keď mi to bude dlhšie trvať. ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 05.11.2008 13:46 | Joomla a subdoména

atributy skus zmenit priamo cez uzivatelsky panel na stranke poskytovatela...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 05.11.2008 14:48 | Joomla a subdoména

Skúšal som, bohužiaľ to nejde ani tam.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 05.11.2008 15:05 | Joomla a subdoména

skús kuknúť toto : http://forums.whirlpool.net.au/forum-re ... 69305.html


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 05.11.2008 16:40 | Joomla a subdoména

Jéj, díky moc, ale ja english nerozumela, pre mna je to jak keby to bolo po japonsky :shock:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 05.11.2008 19:58 | Joomla a subdoména

tak tu je trocha japončiny : http://translate.google.com/translate?u ... l=en&tl=sk


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.10.08
Prihlásený: 21.04.17
Príspevky: 71
Témy: 17 | 17
Napísal autor témyOffline : 06.11.2008 12:56 | Joomla a subdoména

Jéje, ty kokso, to jak si spravil? Super, už som celkom pochnápal, dikec!


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Joomla a subdoména

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 06.11.2008 16:56 | Joomla a subdoména

stačí použiť stránku http://translate.google.com a budeš aj ty vedieť po anglicky ;) a vie to preložiť aj iné jazyky :) síce trošku neandertálsky, ale základ sa dá pochopiť...


_________________
C#, PHP, ...
 [ Príspevkov: 28 ] 


Joomla a subdoména



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Subdomena

v Domény

2

701

20.02.2008 17:21

KaktusBR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Subdoména

v Webhosting a servery

0

634

16.09.2008 16:12

Crystalis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess subdomena

v Ostatné

0

123

04.09.2012 12:12

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Server + Subdomena - IP

v Webhosting a servery

1

206

30.11.2014 8:00

PheterPey

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kategória ako subdoména

v Internetový marketing, SEO, reklama

9

548

17.03.2011 14:52

richo9996

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mod rewrite a subdomena

v PHP, ASP

3

357

09.04.2008 20:49

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Subdoména pre CS: Source klan

v Webhosting a servery

2

640

31.08.2008 23:35

Crystalis

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

joomla

v Redakčné systémy

20

1422

26.02.2008 10:59

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla

v Redakčné systémy

9

928

18.03.2008 11:29

r0bino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla

v Redakčné systémy

4

744

13.05.2007 1:01

SonnY

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla

v Redakčné systémy

4

1194

14.08.2015 8:07

mio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla

v Redakčné systémy

6

743

10.04.2007 9:34

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla

v Redakčné systémy

2

727

20.05.2008 10:28

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla

v Ponuka práce

0

823

05.01.2009 0:25

sarmo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla moduly

v Redakčné systémy

5

1873

13.01.2010 8:51

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla - platba

v Redakčné systémy

5

558

27.06.2009 17:07

beks



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF