Je Core Temp bezpečný, prípadne najlepšia aplikácia na teplotu CPUDobrý deňpráve som dokončil svoj prvý PC a chcem skontrolovať teplotu i7 9700K cez bezpečnú aplikáciu. Aká najlepšia aplikácia je na to vhodná? V starších fórach som našiel dva názory:a) Core Temp používam roky a bez problémovb) Core Temp nainštaluje malware a adwareNeviem ako to je v roku 2019. Čo je podľa vás najspoľahlivejšie a najbezpečnejšie?Ďakujem HW monitor mozes skusit hwinfo alebo hw monitor napriklad. Tych applikacii je viac. Ja som o adware v core temp nepocul ale pouzival som to velmi davno. HW monitorvyzerá to OK, ten Core Temp asi tiež bude OK v roku 2019, ale dám si tento, nech mám istotu a pozriem totrochu OT, vedel by si prosím ťa ešte poradiť čo z Win 10 Home všetko sa môže odinštalovať? prípadne Či sa to tu preberalo. všelijaké Candy Crush alebo Cooking Fever či čo a pod., to by som všetko chcel odstrániť Odstran. Prakticky všetko kde ti ide Odinštalovať a nepotrebuješ to tak je bezpečné dať preč.Pri tých aplikáciách na teplotu - je to prakticky jedno všetky merajú teplotu jadier rovnako. Mne sa osvedčila aida64 keďže tam mám pekne aj graf (v prípade že používam fullscreen app) aj výrobcovia základných dosiek majú svoje utility ako napr. Gigabyte Easytune ...
Je Core Temp bezpečný, prípadne najlepšia aplikácia na teplotu CPU |