janik366 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 87 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Vypisanie dat mysql, ak nepoznam nazvy stlpcov


Odpovede: 1
Zobrazenia: 406


Zdravim, mam takyto problem: mam tabulku, v nej nazvy stlpcov ktore nemozem zadat sam do vypisu $row['stlpec']; teda musim zistit ich nazvy cez sql SHOW COLUMNS FROM tabulka. a potom nieco a nieco a nieco neviem co....

vysledok ma byt ze sa mi data z mysql tabulky vypisu do HTML tabulky

while...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prihlasovanie, chyba, oop


Odpovede: 6
Zobrazenia: 330


vypisovanie mam povelene, E_ALL atd... a uz mam chybu aj ;) mysql_num_rows vrati nulu, a zatym mam or die(mysql_error()) :D

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prihlasovanie, chyba, oop


Odpovede: 6
Zobrazenia: 330


v poho :) uf, ano malo byt, ale aj tak dostanem bielu obrazovku, nechapem preco. A nemam kde echovat, ani na uplnom zaciatku nic nenapise.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prihlasovanie, chyba, oop


Odpovede: 6
Zobrazenia: 330


ake -1 ?. != 1 predsa znemana ze vrati iny vysledok ako 1 teda 0 alebo v pripade nejakej zbeislej chyby 2 alebo ine...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prihlasovanie, chyba, oop


Odpovede: 6
Zobrazenia: 330


Caute, mam takyto kod ( nizsie ) ktory ma bez problemov prihlasi, ak zadam zle meno a heslo, mal by vypisat hlasku 'Bad user or password', overuje sa to ce num_rows, co sa bezproblemov udeje ak zadam spravne udaje, avsak ked ma platit s nespavnymi udajmi != 1 tak nespravi nic, iba vypise bielu obraz...

 Fórum: Databázy   Téma: mysql where like


Odpovede: 1
Zobrazenia: 791


caute, chcel by som sa spytat ci sa da napisat query typu

SELECT ... WHERE ... LIKE ... AND ... LIKE ...

a prosim nejaky link kde je dokumentacia k tomu, alebo nejaky priklad ako presne sa to pise.

Dakujem, neviem to nikde najst.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: php pear DB "unknown error"


Odpovede: 3
Zobrazenia: 226


mysql... skusil som aj mysqli a nejde :(

 Fórum: PHP, ASP   Téma: php pear DB "unknown error"


Odpovede: 3
Zobrazenia: 226


Caute mam skript

http://pastebin.com/8HbpCseL

teda... robim skript na login lenze uz pri zistovani poctu zaznamov mi vypisuje



"DB Error: unknown error"

...

 Fórum: Perl, Python, Ruby, CGI   Téma: python, trieda, mazanie suborov


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1092


opravene :) a teraz

instancia = execute("D:\wamp\www\index.php", "vymaz")
TypeError: this constructor takes no arguments

:D:D

 Fórum: Perl, Python, Ruby, CGI   Téma: python, trieda, mazanie suborov


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1092


Cafte, tak vcera som zacal s pythonom a riesim jeden problem teraz, chcel som spravit maly skript ktory bude moct editovat alebo mazat subory, problem je ale v predavani hodnot premennych, nemam v tom este celkom jasno, tak prosim keby ste mi nejako pomohli. (kod este nieje kompletny ale pise mi chy...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: rs,ban,chyba


Odpovede: 2
Zobrazenia: 241


dakujem, pomohlo

 Fórum: PHP, ASP   Téma: rs,ban,chyba


Odpovede: 2
Zobrazenia: 241


Caute, po pipojeni k databaze riesim presmerovanie banovanych uzivatelov ale netusim preco... nefunguje mi to.

<?php
session_start();

// INCLUDE CONFIG AND HEADER FILE
define("ICONF", "config/iconf.php");
if(file_exists(ICONF)){
include&...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SESSION Kontrola


Odpovede: 1
Zobrazenia: 245


omg, ved si po prihlaseny uloz do $_SESSION['prihlaseny'] = 1, na zaciatokindexu session_start(), aj na login.php session_start() a vlastne vsade kde chces aby to fungovalo.... a podmienku if snad vies...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: CheckBox


Odpovede: 5
Zobrazenia: 374


$_POST['name_chceckboxu']

 Fórum: Webdesign   Téma: Môj prvý redakčný systém


Odpovede: 4
Zobrazenia: 696


Mal by som maly napad este :) V administracii kde mas nastavenia a moznost napisat 1 alebo 0. Daj tam inputy checkboxy, ako value daj 1 alebo 0 a nechaj uzivatela zaskrtavat radsej ako pisat :)

//premazane (stenley)

 Fórum: Ostatné   Téma: ascii odkodovavanie


Odpovede: 21
Zobrazenia: 730


OFF TOPIC !! prosim niekoho nech zmaze vsetko.

 Fórum: Ostatné   Téma: ascii odkodovavanie


Odpovede: 21
Zobrazenia: 730


to bolo dobre :-D ze "uz som aj par veci hackol" :-D tipujem: zachodova misa a kohutik na vodvodnej baterii

 Fórum: Ostatné   Téma: ascii odkodovavanie


Odpovede: 21
Zobrazenia: 730


kodovat mozes akurat tak HTML :))

moj zlaty :) hackeri hackuju napriklad cez xss, sql injeciton... atd. alebo na ovela nizsej urovni tj. napadnu priamo OS serveru a tak sa dostanu na FTP. Urcite si nehladaju cisielka v ASCII tabulke. ;)

odporucam ti www.jakpsatweb.cz pre zaciatok

 Fórum: Ostatné   Téma: ascii odkodovavanie


Odpovede: 21
Zobrazenia: 730


Milos-einstein píše:
nic nechcem hackovat


jasne :) kto hlada na youtube "how to hack website" tak nechce hackovat ;) :) tomu co si teraz povedal ja hovorim logYYYka

(schvalne som tam napisal Y lebo logicke tvoje uvazovanie urcite nieje)

 Fórum: Ostatné   Téma: ascii odkodovavanie


Odpovede: 21
Zobrazenia: 730


uc sa programovat a nie nicit cudzie weby, bez toho aby si vedel poriadne ako funguju tak hacknes akurat macacie ...

 Fórum: Ostatné   Téma: ascii odkodovavanie


Odpovede: 21
Zobrazenia: 730


nevsimajte si ho :) dalsi chlapcek so snom hacknut pokec ;)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Navrh- nieci na sposob gadgetov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 190


:) ved php + mysql :)
jeho vyber statistik ktore sa zobrazuju ukladaj k jeho profilu do tabulky a podla toho potom tahaj z db :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Najväčia premenná


Odpovede: 8
Zobrazenia: 315


sory :D mal som pocit ze to chce len pre 3 premenne :D

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Ako začať s programovaním?


Odpovede: 88
Zobrazenia: 13340


A co tak pochopit zaklady na php ? :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Najväčia premenná


Odpovede: 8
Zobrazenia: 315


Myslim ze on chce nieco take


<?php
if($a > $b){
if($a > $c){
echo "Premenna A je najvacsia.";}
else{
echo "Premenna C je najvacsia.";}
else{
if($b > $c){
echo "Premenna B je najvacsia.";
}
else...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 542


nj, dat priamo do triedz <strong> to by som vedel, ale ja sa pytam ci sa to neda hodit mimo triedy, uz ked je vytvorena,


<?php
require_once ('database.class.php');
$db = new database("localhost","root","","ucms");
$db->query("SEL...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 542


mimochodom, nedalo by sa to pouzit mimo triedy, aby som si echo pisal uz po vytvoreni instancie ?

uplny blud pisem ale cosi ako
echo "<b>".$write['niec']."</b>"........
aby som si mohol urcit co kedy vypisem, z tabulky - ktory stlpec kde a naformatovat trosku s html atd. .....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 542


Diky :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 542


$dbselect som zmazal ale connect nechavam lebo potom mysql_close($connect) v detruktore mam. Ale ja neviem ako vypisat vysledok v pripade ze sa spracuje cez f_array

 Fórum: PHP, ASP   Téma: database class, oop php


Odpovede: 10
Zobrazenia: 542


Caute, tak mam triedu zatial nedokoncenu.
Problem je v tom ze neviem ako sa mam dostat k vypisaniu z db.


<?php
class database {

private $connect;
private $query;

public function __construct($host,$login,$password,$database) {
$this->connect = mysql_connect($host,$lo...
Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 87 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF