Intelman píše:
Mělo by to jít pomocí programu
XPlite a nejen to.
Zkoušel jsem leccos, co mi bylo i v jiných poradnách doporučováno /na př. XPLite, kontrola pomocí progr., služby services.msc, a pod./ ... nic nevedlo k cíli.
Nakonec jsem vzal instal. CD s XP, otevřel je a "spustil" instalátor XP+SP2 ... výsledek:
- přibylo několik set souborů a ubylo pár složek, ale to hlavní - obnovila se funkčnost služby, progr. Nápověda a odborná pomoc.
To uvádím pro případnou orientaci podobně potřebných.
Snad ještě tato drobnost:
- měl jsem v PC vychvalovaný TotalUninstall, který prý dokáže odinstalovat program tak, že po něm nezbude žádná stopa v registrech - důležité u některých trial versi.
A tak pomoci TotalUninstallu jsem odinstaloval EasyCleaner - bohužel zástupce tohoto progr. byl stále funkční a EasyCleaner i po odinstalaci pořád něco nacházel.
Šel jsem do registrů a pomocí tamní vyhledávací služby jsem našel složku
HKEY_CURRENT_USER\SW\Microsoft\SearchAssistant\ a v ní 2 objekty EasyCleaner ... po jejich odstranění teprve byl s EasyCl... konec.
Zajímavé je také to, že v této složce je i soubor, který má vztah k progr. Nápověda a ... a který nese název svchost -knetsvcs ... zajímavé ... nesáhám na něj, jsem rád, že mi Nápověda a ... "funguje."