Semp píše:
Aktualizácia nemôže znížiť výdrž batérie? Chcel by som mať tvoje sebazapretie, alebo si mal doteraz len šťastie. Mne to už spravili dve a nielen mne.
Hej, zle som to napisal. Z nejakeho dovodu ma napadlo, ze hovori o kapacite baterie.
Samozrejme, ak je v novsej verzii systemu daco dobabrane, co sa stava, tak potom moze vydrzat kratsie.
Obvykle sa toto riesi bud factory resetom alebo jednoducho pockam po vyjdeni aktualizacie, ci bude niekto na nete hlasit problemy s baterkou.
Za tych 4-5r, co apple telefony pouzivam, som mal problem s bateriou ci systemom mozno 1-2x. Ani na starom iP 5 nebadam nejaku tragicku vydrz. Tiez som ho nabijal raz za den-dva, ako novis iP SE. teraz ho pouziva zena a ked si tam vypne mobilne data, tak jej to drzi aj tri dni. A to este po veceroch na nom cita ebooky, takze displej kludne svieti aj hodinu.
Nikto poriadne nevie, ktoremu meratku kapacity baterie vlastne verit. Viacero appiek mi ukazovalo rozne: 98, 95, 92%...applacke meratko v novom iOS 11.3 ukazuje 100%. Asi by som veril systemovemu meratku. Predsalen ho robil apple a mohol to spravit presne na mieru...ale ktovie.