Dobrý deň, Nakoľko som momentálne svoj samsung galaxy s4 rozbil, potrebujem si súrne kúpiť nový telefón, lebo je to hlavná súčasť mojej práce. Zatiaľ mám dočasný a rozhodol som sa vyskúšať iPhone a 31. je predaj 6ky. Chcem sa spýtať nezaujatých, nestranných ľudí, rozhodujem sa medzi 6 a 6+ ... Hlavná podstata je rozdiel vo veľkosti (4,7 a 5,5 palcov) ... Môj galaxy s4 mal 5 palcov a ovládal sa mi bezproblémov... Preferujem radšej väčší telefón, ale podmienka je ovládanie jednou rukou... Áno 6+ má možnosť pri dvojkliku na homebutton že sa obrazovka posunie dole ale to mi prijde "také" ... Základnou otázkou je, či si myslíte že je pri používaní jednou rukou sa bude telefon skrz veľkosť prevažovať a držať nekomfortne ... Samozrejme najlepšie je si to skúsiť, ale telefón potrebujem naozaj v priebehu pár dní, zastavil by som sa na ten polnočný výpredaj a mám plnú hlavu či ten alebo ten ... 6kou by som nič nepokazil, ale keby je ešte 6+ na hranici ovládania jednou rukou, možno by som išiel do toho. (Pri chatovaní, fotení, aplikáciach, mailoch atď.) je to samozrejme lepšie ...
Poprosím Vaše názory, budem rád ak si nájdete chvíľku čas a podelíte sa somnou o skúsenosti... (najlepšie by bolo ak ho niekto už držal) Prajem pekný deň