compspol píše:
na tomto zobrazovadle som na xp bezproblemov hral zakladne hry (underground,most wanted) o procesor tu nejde ten staci na tie hry pekne o to nejde ide o tu grafiku
aha, takze most wanted su zakladne hry...lol, si pozri ich HW poziadavky
compspol píše:
to viem ze niesu na hry ale kazdy si obcas dopraje aj ked nieco stare mna napriklad ten underground celkom bavil skusal som nove aj moded drivre aj gma booster neviem preco to nejde a ten nx6110 mal dokonca este slabsie veci (intel celeron m 1,4ghz,Gma 900, 512 mb ram) ja mam Intel atom 1,6 ghz Gma 950 1gb ram...
a tomu sa divis? omg, Atom je nevykonna sracka vhodna tak na net, video a dokumenty...a v spojeni s intel GMA grafikou na hry zabudni, ako som pisal.
compspol píše:
vsak na tom notebooku z grafikou gma 900 som hraval most wanted na minimalnych detailoch obcas sekalo priemer asi 18 fps ale underground 2 na minimalnych a 800x600 tahalo v priemere 25 fps co je vyborne a ako je mozne ze na win 7 a z grafikou gma 950 nezapnem ani CS ko bez sekania (ked hodim granat seka)
znova lol...aky zazitok moze byt z hrania pretakarskej hry, kde je dostatocne FPS hlavnym kamenom uspechu, ked to bezi na ubohych 18 az 25 fps...to 25 je spodna hranica.
Na slabych PC je pod windows 7 ubytok vykonu, lebo na to jednoducho nestaci. Nic ti nepomoze, vypinanie aera je praveze na skodu, ked si vo windowse, lebo vtedy ti musi akcelerovat grafiku CPU, kdezto pri aere to robi grafika. Pri pusteni hry sa to ale vypne, preto aero vykon v hrach neovplyvni.