[ Príspevkov: 24 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 24.07.2007 9:48 | Image Upload - Pridanie do kodu

Stiahol som si a upravil jeden upload skript a chcel by som si tam pridať HTML link ktorý sa vypľuje po uploade. Mal by vyzerať asi takto :

<a href="http://cestakobrazku"><"img src="http://cestakobrazku" width="150" height="120"></a>

Časť v skripte, ktorá generuje linky je táto :

Kód:
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    preg_match('/\.([a-zA-Z]+?)$/', $_FILES['file']['name'], $matches);
    if(in_array(strtolower($matches[1]), $accepted)) {
        if($_FILES['file']['size'] <= $maxsize) {
            $newname = md5_file($_FILES['file']['tmp_name']).'.'.$matches[1];
            move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'], $filedir.'/'.$newname);
            $linkurl = 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].preg_replace('/\/([^\/]+?)$/', '/', $_SERVER['PHP_SELF']).'#'.$newname;
            $imgurl = 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].preg_replace('/\/([^\/]+?)$/', '/', $_SERVER['PHP_SELF']).$filedir.'/'.$newname;
            print '<h2>Upload bol úspešný!</h2> <p id="codes"><label for="codebb">Link pre fóra (BB Kód)</label><br />
            <input type="text" id="codebb" value="[URL='.$linkurl.'][IMG]'.$imgurl.'[/IMG][/URL]" onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" /><br />
            <label for="codehtml">HTML kód </label><br />
            <input type="text" id="codehtml" value=\'&lt;a href="'.$linkurl.'"&gt;&lt;img src="'.$imgurl.' alt=" '.$title.'" /&gt;&lt/a&gt;\' onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" /><br />
            <label for="codedirect">Priamy link</label><br />
            <input type="text" id="codedirect" value="'.$imgurl.'" onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" /></p>';
        } else
            print '<p>Prepáčte, súbor je mimo rozsah povolenej veľkosti !</p>';
    } else
        print '<p>Prepáčte, tento typ súboru nie je podporovaný !</p>';
}
?>


Pomôžete mi to tam pridať (aj s tým javaskriptom aby sa vybral celý text)
Je nejaká možnosť urobiť to čo v tom som popísal v tom HTML kóde aj v BBCode ? (resize obrázku na 150x120)

Dik

PS: Po uploade to vyzerá asi takto http://numline1.ihrisko.org/upload/pict ... 08b4d3.jpg


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 24.07.2007 11:22 | Image Upload - Pridanie do kodu

Potrebujes upravit toto: ???

Kód:
<input type="text" id="codehtml" value=\'&lt;a href="'.$linkurl.'"&gt;&lt;img src="'.$imgurl.' alt=" '.$title.'" /&gt;&lt/a&gt;\' onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" />


asi takto?
Kód:
<input type="text" id="codehtml" value=\'&lt;a href="'.$linkurl.'"&gt;&lt;img src="'.$imgurl.' alt="'.$title.'" width="150" height="120" /&gt;&lt/a&gt;\' onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" />


ak som Ta dobre pochopil


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 24.07.2007 11:32 | Image Upload - Pridanie do kodu

Ano, neviem preco som to tam nevidel :) Asi som slepy :) Diky

Dala by sa taka ikona spravit aj pre BBCode ? Existuje taky tag ?


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 24.07.2007 12:42 | Image Upload - Pridanie do kodu

nepoznam BBcode


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 24.07.2007 14:11 | Image Upload - Pridanie do kodu

Kód:
Parse error: syntax error, unexpected T_FOR in D:\VertrigoServ\www\upload\index.php on line 50


Riadok 50


Kód:
label for="codehtmlikon">Ikona HTML</label><br />


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.07.2007 14:36 | Image Upload - Pridanie do kodu

asi "<" na začiatku label


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 24.07.2007 14:54 | Image Upload - Pridanie do kodu

Mas tam uvodzovky alebo apostrofy ?

Ono to berie ako klucove slovo FOR pre cykly (tam sa mi vidi)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 24.07.2007 15:54 | Image Upload - Pridanie do kodu

Dal som tam tu < a kod je teraz takyto :
Kód:
<label for="codehtmlikon">Priamy link</label><br />
            <input type="text" id="codehtmlikon" value=\'&lt;a href="'.$linkurl.'"&gt;&lt;img src="'.$imgurl.' alt="'.$title.'" width="150" height="120" /&gt;&lt/a&gt;\' onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" />


Stale je ta chyba taka ista :(



sento píše:
Mas tam uvodzovky alebo apostrofy ?

Ono to berie ako klucove slovo FOR pre cykly (tam sa mi vidi)


Ako vidis uvodzovky tam su


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 24.07.2007 16:45 | Image Upload - Pridanie do kodu

zeby namiesto:
Kód:
src="'.$imgurl.'


treba toto ???

Kód:
src="'.$imgurl.'"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 24.07.2007 18:39 | Image Upload - Pridanie do kodu

Nejde :(


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.07.2007 9:03 | Image Upload - Pridanie do kodu

Numline1 píše:
Dal som tam tu < a kod je teraz takyto :
Kód:
<label for="codehtmlikon">Priamy link</label><br />
<input type="text"
id="codehtmlikon"

value=\'(TU NEMIE BYŤ LOMITKO TEDA DOLE TI DAM SPRAVNY KOD)&lt;

a href="'.$linkurl.'"&gt;&lt;
img src="'.$imgurl.' (TU CHYBA UVODZOVKA)
alt="'.$title.'"
width="150"
height="120" /&gt;
&lt(TU BODKOČIARKA)
/a&gt;

(SAMOZREJME LOMITKO)\' onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" />



spravny kod:
Kód:
<label for="codehtmlikon">Priamy link</label><br />
            <input type="text" id="codehtmlikon" value='&lt;a href="'.$linkurl.'"&gt;&lt;img src="'.$imgurl.'" alt="'.$title.'" width="150" height="120" /&gt;&lt;/a&gt;' onclick="javascript:this.focus();this.select();" readonly="true" />


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 25.07.2007 9:45 | Image Upload - Pridanie do kodu

Hmm dik, ale stale to pise chybu v riadku 50 ale uz nie tu co predtym.

Teraz je to :

Kód:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in D:\VertrigoServ\www\upload\index.php on line 50


Kod z index.php je tu http://openpaste.org/sk/2489/

Neviete cim by to este mohlo byt ?

Dodavam ze testujem na localhoste, na VertrigoServ

Dik


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.07.2007 10:59 | Image Upload - Pridanie do kodu

to asi bude riadkom 45 kde máš tie iste chyby


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 25.07.2007 11:21 | Image Upload - Pridanie do kodu

Chyba bude niekde inde, kedze bez riadku 50 a 51 to ide OK (bez toho noveho pridavku)


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 25.07.2007 11:32 | Image Upload - Pridanie do kodu

a skúšal si aj pridavok lebo máš kopec chýb v riadku 45 dokonca aj img src="'.$imgurl.'(CHYBA UVODZOVKA) presdsa len si choď riadok za riadkom PHP nahraď nejakým iným znakom napr. # a určite si nájdeš chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
Napísal autor témyOffline : 26.07.2007 16:50 | Image Upload - Pridanie do kodu

No takze som riadok po riadku nahradzal # a chyba bola najskor v 50 a potom 51 :(

Uz neviem co s tym. Napisali ste ten kod spravne ? Lebo v PSpade sa mi nezobrazuje zeleny, tak ako predchadzajuce riadky :(


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 26.07.2007 19:56 | Image Upload - Pridanie do kodu

ved uz len 45 su asi 3 chyby (myslim že 4) pokial som spravne videl tak 50 a51 su spravne, a chyba nemusi byt vzdy v riadku kde to server vypise ale je to udaj ze v tom to riadku doslo ku chybe teda moze sa stat ze mas v 49 riadku chybu a 50 ti vyhodnoti ako chybny lebo tam sa chyba prejavila tekze poozeraj asi 3-4 riadky vyššie a hladaj chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 13.08.2007 15:19 | Image Upload - Pridanie do kodu

ja by som chcel taktiež si urobiť upload stránku ako je upnito.sk nahraj.cz rapidshare.de ale neviem to smola čo ?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 13.08.2007 15:31 | Image Upload - Pridanie do kodu

Pablo Montero píše:
ja by som chcel taktiež si urobiť upload stránku ako je upnito.sk nahraj.cz rapidshare.de ale neviem to smola čo ?
Na to najprv potrebuješ hlavne vlastné železo (vlastný server), lebo ani platené hostingy ti to nebudú hostovať. Až potom sa môžeš začať zamýšľať o nejakých skriptoch...


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 14.08.2007 11:58 | Image Upload - Pridanie do kodu

aha to som nevedel diky moc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 15.08.2007 18:37 | Image Upload - Pridanie do kodu

p360t píše:
Na to najprv potrebuješ hlavne vlastné železo (vlastný server), lebo ani platené hostingy ti to nebudú hostovať. Až potom sa môžeš začať zamýšľať o nejakých skriptoch...

Prečo myslíš?? kúpiš si niekde neobmedzené množsvo a mohlo by ísť a sripty my neboly príliš ťažké. uloženie na server -> pridanie linku do mysql (keby chcel aj vyhladavac) -> vypisanie kde sa subor ulozil a to je asi všetko ... nie?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Image Upload - Pridanie do kodu

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 15.08.2007 21:16 | Image Upload - Pridanie do kodu

no tie neobmedzene konta na vacsine hostingov su podla mna trochu mazane. potom ti vyfakturuju nejaky mega trafic, alebo ta zrusia ze im pretazujes server :D nestretol som sa s tym ze by si podobnu sluzbu niekto hostoval trebars u websupportu, yegonu alebo podobnej firmy.


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.08.2007 9:12 | Image Upload - Pridanie do kodu

ok


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.08.2007 9:12 | Image Upload - Pridanie do kodu

ok


 [ Príspevkov: 24 ] 


Image Upload - Pridanie do kodu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridanie kodu nie nahradenie

v JavaScript, VBScript, Ajax

9

187

19.08.2015 18:24

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

joomla - pridanie vlastneho kodu

v Redakčné systémy

1

680

12.07.2009 14:19

arnie16

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Navstevna kniha a pridanie overovacieho kodu

v PHP, ASP

2

1199

23.10.2006 9:12

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image Upload

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

685

19.10.2007 8:19

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image upload

v PHP, ASP

10

479

08.10.2007 19:04

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image PHP Upload

v PHP, ASP

2

345

04.02.2008 18:34

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

URL image upload?

v PHP, ASP

4

495

18.04.2010 22:59

kablik159

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image Upload PHP script

v PHP, ASP

0

1520

30.09.2005 23:01

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

multi remote image upload

v PHP, ASP

5

180

10.02.2016 13:50

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Image Upload Script z Resizeom

v PHP, ASP

2

540

22.10.2009 19:07

DonPC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP image upload cez FTP

v PHP, ASP

2

428

20.03.2009 19:02

snake2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zmazanie kodu

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

191

14.11.2011 17:24

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Úprava kódu :)

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

296

12.07.2009 17:20

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kontrola kodu

v PHP, ASP

3

755

01.11.2006 10:55

itsgoingd

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Optimalizacia kodu

v PHP, ASP

6

353

30.06.2009 13:39

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

úprava kódu

v PHP, ASP

2

274

19.07.2012 15:40

elo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF