Chcem sa informovat, ci by nebol zaujem o kupu Fractal Define C Window. Neviem ci mam k nej HDD kos, nepouzival som nikdy, mam uz iba SSD, prislusenstvo neni asi ziadne kvazi + k nej by som dal CM Vertical GPU drziak, ktory som kupoval 2 tyzdne dozadu ( 50€ ). Cize majitel by si mohol vybrat ci namontuje GPU normalne, alebo vertikalne. Plech na PCI-E zaslepkach je odrezany, aby sa mohol namontovat ten GPU drziak, ale to nejako nevadi, ked sa tam daju zaslepky, nevidno to. Bocnicu nepouzivam, je odlozena, isto sa nejake male skrabacne na nom najdu. Raz som ju utieral od prachu handrickou a uz po utreti tam boli jemne skrabance, neviem ci je to plexisklo z blata ci co
Hlavne power tlacitko sa sem tam zasekne, cital som ze to robi viacero ludom, asi vyrobna vada
+ k nej vpredu 2x 140 be quiet! Silent Wings 3 + 1x 120 vzadu be quiet! Silent Wings 3. Tie mam asi 1,5mesiaca, maju nabehane par hodin, kvazi nove.
Moc predavat to asi nema zmysel, ale keby niekto chcel , najlepsie z okolia, tak by som ju mozno pustil. Rozmyslam o prechode na iny typ skrinky
budem ponukat aj mimo fora.
ericc64