Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
Autor | Správa |
---|
Registrovaný: 25.08.08 Prihlásený: 29.11.23 Príspevky: 1772 Témy: 228 | 228 Bydlisko: Košice |
cpu- amd am3,4jardo,najlepšie BE,záruka poteší, ale nieje podmienkou tak ako aj osobka cena max 150e
gpu- niečo výkonnostne okolo gtx 560 cena max 200e
psu- výkonovo adekvátny zdroj k tomu, v záruke, modulárny najlepšie ale nemusí byť cena max 70e
Najlepšie by to bolo kúpiť všetko naraz od jedného užívateľa. Dohoda istá, ako som vravel najlepšie osobne a záruka taktiež plus. Pri známych užívateľoch by nemali byť problém peniaze vopred...Ak máte ponuku tak poprosím presné info, fotky a prípadne v ss aj záručný list. Obchody plánujem zrealizovať začiatkom decembra, keď prídem domov, ale ako som vravel vyššie, nieje problém ak pre mňa zodpovedný človek pošle balík domov a ja peniaze na účet aj dnes.
+ je možný aj záujem o kvalitný chladič na cpu a novú case(fany taktiež) v prípade zaujímavej ponuky vezmem aj celí deskop.
_________________ Predám všetko, čo sa mi dostane do rúk!
Obchodník je meno moje!
Dnes MNE,Zajtra SEBE a napozajtra TOMÁŠOVI.
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- |
|
Registrovaný: 25.08.08 Prihlásený: 29.11.23 Príspevky: 1772 Témy: 228 | 228 Bydlisko: Košice |
Up , môžte ponúkať aj niečo v podobnej, alebo nižšej úrovni. Potrebujem spraviť z jedného deskopu trocha lepšiu "hernú" mašinku no zase nič mega
Obchodník je meno moje!
Dve veci sú na tomto svete nekonečné: ľudská hlúposť a vesmír. A tým vesmírom si nie som taký istý. -Einstein- |
|
Registrovaný: 20.01.10 Prihlásený: 28.01.13 Príspevky: 60 Témy: 14 | 14 Bydlisko: Bratislava | |
iron_man píše: Ahoj. Mám na predaj MSI GeForce GTS 250 OC, cervenu verziu, so zárukou v Alze do 09.2012. Cena je =45,-EUR, je k tomu aj krabica, manual, cd, dvi redukcia, vsetko. http://www.msi.com/product/vga/N250GTS-2D512-OC.html
Regisrtujem ponuku, ale počkám asi na niečo silnejšie, hádam sa niekto ozve do týždňa keď nie tak vezmem
Obchodník je meno moje!
|
Registrovaný: 05.11.11 Prihlásený: 03.03.12 Príspevky: 77 Témy: 6 | 6 Bydlisko: KE |
moju zostavu som poslal cez ss. tu som len obcas,inac an inom fore
|
|
up a zároveň kúpu posúvam na 15teho decembra...
Obchodník je meno moje!
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 6 ] | |
|