I : HP Pavilion DV6-1211saZdravim...aku hodnotu ma hore uvedeny notebook?Je kupeny v zahraniči ma 4mesiace,je bez skrabanca.Je to len čisto notebook,adapter a neake prirucky pouzivania,bez zaruky! Špecifikacie: CPU:AMD Athlon(tm) X2 Dual-Core QL-65, 2100 MHz Ram:4GbB DDR2 Grafická karta:ATI Mobility Radeon HD 4530 Series (512 MB) HDD:250Gb Bluetooth • Integrated 10/100/1000 Network Card • Integrated Wireless LAN Display:15,6 Led Dual Layer DVD±RW/DVD-RAM Windows 7 Ultimate sk 600€ stropovica. no dost slusna cena,som zvedavy ci to za tolko predam kedze to je bez zaruky Zaruku das ty ze kupujucemu sa zaviazes uhradit aky kolvek neduh co sa stane. Osetrite si to vzajomnou dohodou najlepsie na papiery. Ake su dalsie pravne kroky poradi niekto skusenejsi. no a ked to chcem predat bez zaruky ze mu nedam nato zaruku?Zato som napisal ze je bez zaruky takze chcem vediet cenu zodpovedajucu popisu A diky moc inac bez zaruky 500e myslite si ze za tolko by som predalo ked novy stoji 524eur? http://www.predajpc.com/notebook/produc ... hz%29.html ups tak skor tych 400 ale mozes mat stastie aj za 500. len nie tu za 500 som videl Dell Xps s intel core 2 duo 2,4gb ramkou a 7950Gtx Takze tych 400 bude skor realnejsich.Ale tak ono moze sa stat ze aj za viac len no pravdepodobnost nieje velka. no dal som ho na predaj za 500eur uvidim ci sa mi nekdo ozve ...
I : HP Pavilion DV6-1211sa |