Hudobne PCZdravím! Mal by som pár otázok ohľadom zvuku v počítači + záznam. Potreboval by som nahrávať viacero zvukových stôp naraz (robim hudbu) a potom to vsetko spojit ... plánujem použiť 3 zvukové PCI karty (1 Creative SoundBlaster LIVE! 5.1, 2 teraz neviem znacku 4.0, a tretiu ešte zoženiem. Chcel by som nahrávať zo všetkých naraz, do nejakého programu. + zostava, na ktorej by som to praktizoval: doska QDI A10T s Celeron Tualatin (256kb L2/146FSB) 1,46GHz, 1GB SD-RAM 146MHz, 20GB HDD, CD-RW, 200W zdroj, grafa Savage S3 8MB AGP s WinXP Pro Utiahlo by to? A vobec islo by to nahrat? Cez aky soft? Dakujem Fakt nikto mi nevie odpovedať? Akože sa v PC vyznám, lenže toto som nikdy neskúšal, preto sa pýtam niekoho, kto by mal možno nejaké skúsenosti s týmto. Vážne by som bol povďačný, ak by mi vedel niekto odpovedať . Nie je možnosť nahrávať jednotlivé stopy osobitne a až potom to spojiť v na to určenom softvéri? Inak by to ale malo utiahnuť aj takto ako to ty chceš, neviem, nikdy som to neskúšal, najviac by som sa bál ako si s jednotlivými zvukovkami poradia ovládače... ...najviac by som sa bál ako si s jednotlivými zvukovkami poradia ovládače... Vidis, to ma nenapadlo ... asi zajtra skusim, ako si poradia tie 2 zvukovky, a ak to pojde , tak budem iba rad ... A to nahravanie po jednej stope ... no tak dalo by sa aj to, len mne ide o to, ulahcit si pracu a vlastne vsetky nastroje by hrali naraz a nemusel by som nic potom dorabat k tomu ... iba zarovnat stopy tak, aby to znelo ako má ... a je na svete mp3-ka. Takže to skusim a dam vediet, bo doteraz som iba cakal na nejaku reakciu a nič som s tým nerobil ...
Hudobne PC
|