Caute potreboval by som vediet ako spravim strany v html....
Maam zatial www.blocksale.sk podarilo sa mi to takto ale je to onicom a v prehliadaci mozila to blbne... ako to mam najlepsie spravit ? diiik
Preco tie strany nedas do menu ako 2. uroven?
Preco mas na jednotlivych stranach odkaz len na dalsiu stranu? Preco tam nie je aj predchadzajuca, resp. vsetky?
Dostuduj si zaklady html a css. Blbnut ti to prestane.
Aké strany v html? Myslíš akože stránkovanie? Urobíš to rovnako ako napr. stránky v menu - ak to chceš čisto cez html.
Citácia:
a v prehliadaci mozila to blbne... ako to mam najlepsie spravit ? diiik
Tak aby to neblblo
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
tak ja som zaciatocnik je to moja uplne prva strankaa... ako myslite cez menu ?
ak mam pravdu povedat mne sa strasne zle uci zo stranok... mne najlepsie ak mi niekto ukaze alebo vysvetli.. podla stranok to moc nechapem ... :{
Stránkovanie je stále robené v php, nikto to zatiaľ nerobil v HTML lebo je to odveci a zbytočné. A navyše, myslím, že odkazy vieš používať. Ak nevieš vytvoriť ani obyčajné odkazy a nevieš ako máš poskladať toto tak ako chceš vedieť tvoriť riadne stránky?
Viem robit odkazy Tak ako som pisal je to moja prva stranka ja som snou spokojny necakam ze hned na prvy krat urobim stranku ako profesionaly... To chce cas a ja viem ze sa to raz naucim preto vaam sem pisem
Tak radšej nepíš, že je to tvoja prvá stránka a odpovedaj na otázku, ktorú som ti položil. Bez toho ti nebude nikto rozumieť.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.