HTC VIVE vs Oculus rift DK2Dobrý chcel by som sa vás spýtať do ktorého z týchto dvoch zariadení sa skôr oplatí investovať HTC Vive stojí na bazaroch okolo 700eur aj s príslušenstvom ako sú pohybové ovládačezatiaľ čo oculus DK2 stojí okolo 350eur.Ja som to mal dosť málo takže neviem sa rozhodnúť či sa vôbec oplatí priplatiť si za HTC vive.alebo či stačí DK2.Určite by som si chcel na tom zahrať armu 3. Nemám vôbec žiadne skúsenosti ale aj keď je to drahé tak by som kúpil VIVE. Nevedel by som si predstaviť virtuálnu realitu v sede niekde na gauči, tá možnosť pohybovať sa na VIVE je podľa mňa vo virtuálnej realite nevyhnutná. PS: síce je to už druhá revízia ale stále je to len development kit takže je tam dosť vecí nedoladenych a osobne by som nedal ani 10€ za to aby som po 5 minútach hrania pomaly púšťal do riftovacieho vedierka od nevolnosti investovat sa neoplati ani do jedneho.pockal by som si na druhu generaciu. liqua1a čo si myslíš o tých od razeru http://www.razerzone.com/eu-en/store/hdk2 Na pecko je to dzive, ale na to ti stacia aj tie 150€ Oculusy z bazosu .)Seriozne... kupil by som oculus na skusku a ked nebudes spoko mozes to obratom za tie iste prachy predat Ako pise X. Kup to co stoji menej. ...
HTC VIVE vs Oculus rift DK2 |