[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnota

Registrovaný: 04.02.08
Prihlásený: 09.06.13
Príspevky: 168
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Stará Ľubov...
NapísalOffline : 11.08.2009 23:51 | Hodnota

No takže potrebujem vašu pomoc v PHP niesom žiadny majster takže sa obraciam na Vás.

Mam nieaky kod napr
Kód:
<?
require_once "db.php";

?>
<table width="100%" border="1" cellpadding="4">
  <tr>
    <th width="40%" scope="col"><div align="left">Meno:</div></th>
   <th width="41%" scope="col"><div align="left">Čislo:</div></th>
   <th width="19%" scope="col"><div align="left">Upraviť:</div></th>
   <th width="19%" scope="col"><div align="left">Vymazať</div></th>
  </tr>
<?

$result = mysql_query("SELECT * FROM cisla order by id desc limit 0,50", $spojeni);
while ($data = MySQL_Fetch_Array($result)){

$meno =$data["meno"];
$cislo =$data["cislo"];
$id = $data["id"];

echo "
  <tr>
    <td>$meno</td>
   <td>$cislo</td>
   <td><a href=\"./uprav.php?uprav=$id\">Upraviť</a></td>
   <td><a href=\"./404.php?vymaz=cislo&ids=$id\">Vymaž</a></td>
  </tr>


";


if ($vymaz=="cislo"){
MySQL_Query("DELETE FROM cisla WHERE id='$ids';");
echo"
<script>
window.location.replace(\"404.php\");
</script>";

}
}


?>
 </table>


A potrebujem to dať cele do hodnoty
Kód:
$admin_telefonne_cisla2="


Ale ak to tak dam tak potom mi vypisuje chybu
Kód:
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in


Viem že musim niečo zmeniť v
Kód:
?>
<table width="100%" border="1" cellpadding="4">
  <tr>
    <th width="40%" scope="col"><div align="left">Meno:</div></th>
   <th width="41%" scope="col"><div align="left">Čislo:</div></th>
   <th width="19%" scope="col"><div align="left">Upraviť:</div></th>
   <th width="19%" scope="col"><div align="left">Vymazať</div></th>
  </tr>
<?


Ale čo ? Alebo kde je chyba ? Všade mi to ide len v tomto kode nie :( Prosim pomožte mi.


_________________
V jednoduchosti je krása.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnota

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 12.08.2009 0:18 | Hodnota

OMG.. obavam sa ze o neni len jedna chyba a pravdepodobne sa ucis zo starych materialov.
Ja ti to opravovat nebudem ale iba ti poradim:

To table ti ma koncit za tym cyklom. A az potom uplne oddenenie si robis podmienky napr. pre zmazanie a upravu udajov .

Ak predavas premennu metodou GET musis ju aj zavolat, nestaci len $vymaz ale $vymaz = $_GET['vymaz], namisto pomienky
Kód:
if ($vymaz=="cislo"){

das napr.
Kód:
if($_GET['vymaz]){


a potom napr. udaje ulozis do premennej


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnota

Registrovaný: 04.02.08
Prihlásený: 09.06.13
Príspevky: 168
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Stará Ľubov...
Napísal autor témyOffline : 12.08.2009 0:21 | Hodnota

aha to table maš pravdu :),, a za tu pomienku diky ale ono mi to funguje :),, ale ak to chem dat cele do hodnoty aby som to potom mohol v administracii vyvolat tak mi to proste nejde dat do tej hodnoty


_________________
V jednoduchosti je krása.
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Hodnota

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 12.08.2009 8:44 | Hodnota

Snacker: najprv si over, ci radis spravne. Podmienka if ($_GET['vymaz']) moze hodit E_NOTICE error.
Ecko: nechapem, co chces. Chces dat nieco "cele" do premennej, neviem co je to "cele".


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnota

Registrovaný: 04.02.08
Prihlásený: 09.06.13
Príspevky: 168
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Stará Ľubov...
Napísal autor témyOffline : 12.08.2009 8:51 | Hodnota

Duri no bol to ten celkom hore cely kod ale prišiel som na to ze scripty tam asi nedam. A ako stou podmienkou?


_________________
V jednoduchosti je krása.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnota

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 12.08.2009 11:30 | Hodnota

Ja som tam len zabudol dat isset :roll: ...

Ja neviem co presne chces a obavam sa ze niekto to nevie...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.05.09
Prihlásený: 07.10.13
Príspevky: 63
Témy: 20 | 20
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 12.08.2009 12:53 | Hodnota

myslim ze viem co chces (mozno :lol: )

chces cely ten kod co mas v prvom prispevku v prvom code ulozit do premennej aby si ho neskor mohol vyvolat?

na to mozes pouzit funkcie takze cely ten kod mozes dat do

Kód:
function NazovFunkcie () {

//ten tvoj kod v code

}


potom ho vyvolas
Kód:
NazovFunkcie();


ak chces dat do tej premennej iba ten HTML kod kde mas tabulku tak skus takto:

Kód:
$admin_telefonne_cisla2='<table width="100%" border="1" cellpadding="4">
  <tr>
    <th width="40%" scope="col"><div align="left">Meno:</div></th>
   <th width="41%" scope="col"><div align="left">Čislo:</div></th>
   <th width="19%" scope="col"><div align="left">Upraviť:</div></th>
   <th width="19%" scope="col"><div align="left">Vymazať</div></th>
  </tr>';


keby si tam dal klasicke uvodzovky tak vsetky uvodzovky v HTML by si musel odescapovat a teda popridavat tam spatne lomitko cize napr.
Kód:
$admin_telefonne_cisla2="<table width=\"100%\" border=\"1\" cellpadding=\"4\">...";


teda predpokladam ze to potom chces vypisovat...

alebo chces nieco ine?


 [ Príspevkov: 7 ] 


Hodnota



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PC hodnota?

v PC zostavy

10

726

26.11.2006 11:16

phoenix_nsk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnota pc ?

v Informujem sa

1

131

29.11.2017 22:08

MarkoV

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnota notebooku

v Informujem sa

1

104

10.10.2015 8:35

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnota notebooku

v Kôš

1

34

14.01.2017 16:51

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnota Komponentov

v Informujem sa

3

183

16.05.2014 14:53

D_u

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stredna hodnota

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

146

28.10.2013 9:28

marian_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnota pc

v PC zostavy

8

468

05.01.2008 12:37

cs_skillers

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

max hodnota

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

256

03.01.2012 21:44

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnota notebooku

v Notebooky a netbooky

4

166

30.07.2013 13:41

liqua1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnota notebooku

v Informujem sa

3

155

01.10.2015 20:59

pepkopav

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnota starsiej zostavy

v Informujem sa

0

99

18.10.2013 10:43

Gr4s5

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

I:hodnota pc

v Informujem sa

6

274

08.03.2010 6:50

hajnik.peter

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

I: hodnota PC

v Informujem sa

3

172

09.06.2013 21:49

pepkopav

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I: Hodnota PC

v Informujem sa

5

257

01.07.2016 13:08

pepkopav

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnota starého NB ?

v Informujem sa

7

198

13.04.2015 21:31

DiPo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

I: hodnota PC

v Informujem sa

2

184

26.01.2011 23:18

jifo84



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF