no o vymene som uvazoval ale zavrhol som ju
o rozobrani.. toto su uploadnute adresy obrazkov toho fanu
kedze mam nekvalitny fotak iba na mobile bo nic ineho nemam po ruke vyzera to dost nekvalitne
preto odporucam aby ste si pozreli aj ten fan co je odfoteny pre predaj a ztiahnuty z nejakej stranky .. je to veeelmi podobny tomu mojmu .. az na par detailov .
ten moj sa sklada len z jedineho kusu a nim je obal potom tam je uz len vrtula a ta ma vzadu taku gumenu vec (pod samolepkou s identifikacnymi udajmi fanu) a pod tou gumou je daco co a toci ..nefotil som to bo je to moc male a kedze tu nemam nijaky dost dobry fotak neviem ci by to bolo k niecomu ..
no ak mi niekto poradi ako sa da taky fan rozobrat kam zatlacit a kam strcit srovbovak hned sa do toho pustim ..
dalsia vec je stary .. priblizne 3 roky .. s tym namazanim by to bolo celkom logicke ale netusim kam mam kvapnut ten olej ..
a posledna vec
netusim ako zistim teplotu pccka .. ale viem ako zistim zostavu ,.. mmt niekde to tu aj mam ..
taaakze .. moje pc je Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
Memory: 1024MB RAM to by malo byt sd ram mozno dd
neviem
inac netusim co dalej treba napisat a kde to zistim .. aj to by asi bodlo nejak zistit cez nejaky proram .. takze v tom ma mozete kludne poucit, a ja budem aj pre buducnost vediet ako zistim teplotu a aj ako zistim zostavu