hlucne reproZdravim. dnes som si pustil na PC hudbu noi len co som zapol Repro zacali hrat neznesitelne hlasno. Neviete kde moze byt problem?vcer som ich odpajal a potom pripajal na vezu, a potom zase odpojil a to nemozes potikom nastavit tichsie??? ak nemas potik na reprakoch tak cez ovladanie hlasitosti si to stiahni... a popis trosku lepsie problem... skus este raz skontrolovat kam si ich vopchal .. cez winamp to stiahnem, lenze ako keby sa potik poondil lebo je na minime no repro hra na maxime ide to asi tak ze ked dam potik na minimum repro hra dost hlusne, ako pridavam hlasitost stupa, ale niekde v strede klesa, a potom zase stupa. Nemoze to byt iny problem ako neaka vada v repro. Su pomerne nove thak to bude zrejme potikom. repro typujem na creative? //bratranec ma tiez. aj jemu to robilo treba asi vymenit. mas itrigue 3200, alebo nejake inspire? Taky ovalny ovladac s prisvetlenym potakom? Ak ano, tak je to klasika - smejdove suciastky, vyrobca setril kde sa dalo. Odpis, ak mas creativy, napisem ti ako dostanes novy ovladac... su to inspire t 5900 klasika Napis na creative.com cez sluzbu ich technickej podpory. To vyplnis taky formular s popisom chyby, mozes pisat aj po slovensky. Do 1-2 dni by sa ti mal ozvat nejaky typek na mail z bratislavi, s ktorym sa dohodnes. Vacsinou staci odoslat kopiu blocku a opisat SN produktu a on ti zasle zadarmo novy ovladac. V inom pripade budes musiet poslat nefunkcny ovladac na ich adresu a cca do 2 tyzdnov ti pride novy ...
hlucne repro
|