[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.08.08
Prihlásený: 28.10.11
Príspevky: 152
Témy: 42 | 42
NapísalOffline : 05.08.2008 19:52 | heslovanie

Caute,prosim vas mohli by ste mi pomoct so skriptom na zaheslovanie polozky v menu,chcel by som aby ked kliknem na danu polozku aby sa objavila tabulka do ktorej by som zadal meno a heslo.

neviem ako to urobit pretoze menu mam riesene cez switch cyklus a premennu page,a ak mam napr. menu odkaz spraveny takto:
Kód:
<a href="?page=uvod">Úvod</a>
,tak ako mam zapisat podmienku,mohlo by to byt tak if (isset($page['uvod'])) ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
heslovanie

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.08.2008 12:53 | heslovanie

Kód:
if(isset($_GET['page'])&&$_GET['page']=="uvod")


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.08.08
Prihlásený: 28.10.11
Príspevky: 152
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 06.08.2008 13:55 | heslovanie

diki,sakra ma to nemohlo napadnu ako to zapisat a pritom to je take jednoduche,ale som este zaciatocnik tak mozno preto.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.08.08
Prihlásený: 28.10.11
Príspevky: 152
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 06.08.2008 16:17 | heslovanie

este by som potreboval s niecim pomoct: ako dosiahnut aby sa mi "Lutujem,zadali ste nespravne meno alebo heslo !" zobrazovalo pod formularom,resp. pod tabulkou.

Kód:
<?php
if ( isset($_POST['user']) && isset($_POST['pass']))
   {
        if ($_POST['user'] =="x" && $_POST['pass'] =="y")
            {
               $BudemeZobrazovat=false;
             include "zoznam.php";
            }
        elseif ($_POST['user']!="x" || $_POST['pass']!="y")
            {
             $BudemeZobrazovat=true;
            echo "Lutujem,zadali ste nespravne meno alebo heslo !";
          }
    }
else
   {
      $BudemeZobrazovat=true;
   }

if ($BudemeZobrazovat): ?>
<form action="index.php?page=tel_zoznam" method="post">
<table>
<tr><td>prihlasovacie meno</td><td><input type="text" name="user" /></td></tr>
<tr><td>heslo</td><td><input type="password" name="pass" /></td>
<td><input type="submit" value="odoslat" /></td></tr>
</table>
</form>
<?php
endif; ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.04.07
Prihlásený: 03.04.13
Príspevky: 28
Témy: 10 | 10
NapísalOffline : 07.08.2008 17:31 | heslovanie

Kód:
http://koduj.sk/?page=sc-ochrana


Tu máš dve možnosti ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.08.08
Prihlásený: 28.10.11
Príspevky: 152
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 07.08.2008 23:51 | heslovanie

no moj skript je trosku iny a neviem ako to mam pozmenit,tie riesenia na tej stranke to je ina situacia nez mam ja.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 08.08.2008 9:06 | heslovanie

:) to mi pripadá ako Kosekov kód ....
toto nahraď:
Kód:
$BudemeZobrazovat=true;
            echo "Lutujem,zadali ste nespravne meno alebo heslo !";

týmto:
Kód:
$BudemeZobrazovat=true;
            $error = "Lutujem,zadali ste nespravne meno alebo heslo !";

toto nahraď:
Kód:
</form>
<?php
endif; ?>

týmto:
Kód:
</form>
<?php
echo $error;
endif; ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.08.08
Prihlásený: 28.10.11
Príspevky: 152
Témy: 42 | 42
Napísal autor témyOffline : 11.08.2008 14:10 | heslovanie

dikees....funguje to !


 [ Príspevkov: 8 ] 


heslovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Heslovanie

v Bezpečnosť a firewally

10

1734

24.12.2006 21:31

Alyx_Vance

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HESLOVANIE SUBORU

v Bezpečnosť a firewally

1

923

12.02.2008 14:49

CommanderBomber

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Program na heslovanie folderov

v Ostatné programy

10

2167

26.05.2007 19:44

fuco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako sa volá program na heslovanie suborou

v Ostatné programy

2

497

16.10.2009 18:17

MAPO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

program na zipovanie a heslovanie hromady fileov

v Ostatné programy

0

135

28.10.2016 14:32

kuku241992



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF