Herný PCAhojte, ktorý z týchto pc by som si mal vybrať na hry? http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=70706641 http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;16945 Prípadne ak by ste mi mohli odporučiť nejaký v hodnote cca. 700-800€ Dikes urcite nie hotove ale skladane chcem ho kúpiť na splátky, lebo dokopy peniaze nedám, preto chcem kúpiť už zložený z obchodu inak by som si poskladal sám su e-shopy,kde ti PC poskladaju,takze s tym nie je problem,ani so splatkami. tieto skladane zostavu su fakt len pre oklamanie zakaznikov-lamy, dat ku Q8200 procesoru kartu 9500GS, je fakt sila dat ku Q8200 procesoru kartu 9500GS, je fakt sila Asi ako dat k i7 GTS 250. Neviem preo do tych zostav nedavju adekvatne komponenty. Mozno keby v tom sharku davali lacnejsi CPU a GTX 260 boloby to dobre...ale to uz by nemohli pouzit tu zavadzajucu reklamu s najsilnejsim procesorom na svete. GTS250 ešte ako tak ujde, ale 4 jadro a grafika vhodná akurát na pár rokov staré hry.... no.. prost erpacovná pc do 800 eur ti výjde GTX275/HD4890 a Phenom II X4/ Q9550 To vide aj za 620€ Ked chces PC na hry tak ten z NAYu urcite nie. Tam urcite silnejsiu grafiku. Ja niesom ziadny expert ale Q8200 s 9500GS tak to nie Ten zo SHARKu je predrazeny ako cely Shark a navyse ani tu a ani v tej zostave z NAYu nevies co je vnutri v bedni. Aka znacka aky typ ... A vseobecne taketo hotove veci by som nekupoval. Tak ako napisal ac.milan. Najdi si shop v ktorom ti to aj poskladaju a s vyberom veci sa obrat sem a tu sa uz najde urcite niekto kto ti pomoze a poradi. Ten PC co ma SHARK v ponuke som poskladal v alze a vyslo to necelych 743€ s DPH teda takmer o 100€ menej(sice bez OS). Komponenty niesu presne tie iste lebo v SHARKu neuvadzaju presny typ komponentov okrem CPU a VGA. A zostava je bez skrine ktora v AGEMe stoji 51€. Pokial nechodis niekde na LAN party tak ti staci aj obycajna/jednoducha. CPUCore i7-920 Quad-Core - 2,66GHz MBGIGABYTE EX58-UD3R - X58/ ICH10R RAM3GB (KIT 3x1GB) DDR3 1333MHz CL8 A-DATA RETAIL BOX VGAGAINWARD BLISS GTS250 Green Edition, 1GB DDR3 (2000MHz) HDDWESTERN DIGITAL Caviar SE16 500GB, SATA II, 16MB cache, 7200ot PSUFORTRON Green Power 500W CitackaSWEEX čtečka DVD-RWSAMSUNG SH-S223B SATA alza je rovnako drahá ako shark sory ze sa tu tak pytam , ale keby som objednaval z pcmania a pocitac z komponentov , tak da sa na splatky ? alza je rovnako drahá ako shark NJ ale Shark je natom ocosi horsie. Tak ale alza mi padla do ruky ako prva a navyse sa tam aj dobre vyznam tak preto alza . Takze ten PC by mohol byt este lacnejsi ked by nebol teda z alzy ale z ineho eshopu. i7 920 2,66GHz Shark= 279€ Alza= 254€ Agem= 266€ PCmania= 255€ PCcko= 243€ Core 2 Q9550 Shark= 266€ !!! Alza= 199€ Agem= 207€ PCmania= 196€ PCcko= 191€ Mohol by som aj pokracovat ale nechce sa mi A taka perlicka zo Sharku :Kto najde chybu?? VGA ...
Herný PC
|