Brmbo nehádž mi tu pohľad nejakého machra zo svetahardwaru, sorry ale pochybujem, že niekto z nich vie čo je online-hranie FPS hier. To, že si občas zapne nejaký Crysis a zarelaxuje 2hodky neznamená, že pochopí výhody ako BlackEqualizer. Ja som človek ktorý hrá dennodenne a niekedy je to fakt na nezaplatenie. BenQ boli ohodnotené ako najlepšie herné monitory 2012 hráčmi nikoliv nejakými servisákmi zo svetahardwaru. Jasné pokiaľ chceš špičkový herný monitor nájdi aspoň 300eur - 400eur a nájdeme aj odozvu 1ms a 140Hz ale to si tu málokto môže dovoliť. Je na tebe či budeš veriť nejakému svetuhardwaru čo s dennodenným hraním na väčšej úrovni nemá nič spoločné. Ja sám za seba ako hráč by som ten BenQ bral hneď a nezaujímalo by ma nič. Je to každého názor, najlepšie odskúšať a budeš vedieť sám. Tak ako písal na konci tej recenzie, že v hrách ta odozva tak nepadá. Každopádne čim lepšie tým lepšie - ale ak si skúsený hráč tak to budeš dávať aj na obyčajnej 19". Nemôžem vyberať všetko podľa toho čo niekto napíše. Tak ako ja mám svoj názor na BenQ tak oni majú ten svoj. Takže ja som dal svoje typy - ak sa ti nepáči tak nájdi svoje. Tým, že kritizuješ moje - nič nedosiahneš.
Moje motto : Milión ľudí, milión názorov. To jednoducho nezmeníš.
Stevko, ja som ti svoje názory napísal. Buď ti niekto ešte dá nejaký typ alebo si toho nevšímaj. Kritizovať vie každý, každopádne rozhodnutie je len na tebe a tvojom pohodlí.
|