Miso122 píše:
s dark rock 4 pro su na to porovnatelne
potrebujes tam dat trio?

Rad by som, chcem co najlepsie chladenie

Koroner píše:
mne trio uz 2x ide na reklamaciu.tak pokazit sa moze aj ina znacka ale tato seria rtx je mimoriadne kaziva.
Co konkretne sa pokazilo?
Ivan-K píše:
A čo ked je král? Chladič za 50€ ti urobí úplne rovnakú službu.
Za dalšie, čím väčšie rozlíšenie tým menší význam má OC a aj preto nejak nemá zmysel taktovať na hranu. Maximálne urobiť mierny OC tak aby boli teploty stále v norme a radšej mať menej o 3fps ako teplotu na CPU o 10°C vyššiu
Mozno urobi, ale bude hucat.
Taktovat na hranu ani nebudem zatial, chcem len nech to je chladne a tiche, s tym co hovoris suhlasim, tak mam radsej kupit 2080 ti nech lepsie vyuzije CPU?
stiv píše:
Radšej mať o 3fps viac ako teplotu na CPU o 10°C nižšiu
Za 90 eur mozes mat nvme disk, ktory je lepsi ako sata evo. Ta EVGA G3 isto nie a barracuda je lowcost disk, ktory budes rad ak dozije zaruky.
NVMe disk tam uz davno mam, ak nie G3 tak ktory? A barracuda je vsetko len nie lowcost disk, aspon u mna, mam ho v starom PC uz skoro 7 rokov a stale ide na 100% bez jedineho problemu.
NothinG píše:
Zostava za tolko prachov a nedat tam NVMe PRO od Samsungu na system je hriech. EVO nedrzi zapis po cely cas a dropuje, s tym PRO nema problem. Kedze sa aj dost hreju uz tych 10€ by som dal na EKWB M.2 heatsink a v podstate uz celu zostavu poskladal len na SSDckach, este aby mi v PC nieco hrkotalo za tu cenu

Kamo hned v prvom poste mam 500GB 970 PRO Plus NVMe

Ale vymenim ho za 1TB a to EVO vyhodim. Treba mi ten EKWB aj ked uz doska ma m.2 chladice?