Zdravím, potreboval by som od vás poradiť ohľadom herného notebooku. Cena by mala byť do tých 600€, viac nie. Pre mňa by bolo veľmi výhodné ušetriť na hdd kedže mám externý 2TB.
Za odpovede a rady ďakujem.
_________________ Kto nefajčí, nerobí nič. Kto fajčí, premýšľa o živote... (J. W. Goethe)
Alza by vacsinou predrazena, ked nemaju akcie, su aj ostatny dobry predajcovia ako specializovane shopy asus-shop.sk, lenovo-shop.sk, dell-shop.sk, vseobecne ako qcomp, da sa hejko. Henten co si poslal mas rozbaleny notebook - vrateny od zakaznika, alebo vystaveny na predajni, preto je lacnejsi od nerozbaleneho noveho kusu.
Ano viem, novy produkt stoji 609€. Este sa chcem spytat ci ten typ g510 zo stranky lenovo, obsahuje uz OS? Pardon za noob otazky ale v ntb sa velmi nevyznam este raz dakujem
_________________ Kto nefajčí, nerobí nič. Kto fajčí, premýšľa o živote... (J. W. Goethe)
kazdy notebook ma popis -.- , http://www.lenovo-shop.sk/lenovo-ideapad-g510-1-1395 tento ma OS: DOS (nema windows) . G500 mas s ivy bridge procakmi, G510 s haswell procakmy (novsie, mensia spotreba - vacsia vydrz na baterii, vykonejsie)
Pisal som im, kazdopadne im zevraj nacitavalo zle feed, opravili to, ma mat 6GB RAM. Autorizovany predajcovia shark, lenovo-shop.sk, thinkpro, dobry predajcovia, dobre skusenosti.