Dobry podvecer potreboval by som poradit s kupou 15,4 notebooku.
Cenova hranica je urcena 20tis ani o chlp viac a bude urceny hlavne na filmy, hry a net. Diky moc
Ahoj,no,neviem ci ti tych 20 tis.bude stacit,za to si zlozis mozno klasicky comp.ale ak chces hrat nove hry na high grafike tak asi nie,ak este 15 pridas tak mozno ano.
No tak na herny book do 20 tis. zabudni To mas akurat tak normalny s lepsou grafou ako integrovanou, napr. Ati 3870, ale inak v tejto kategorii nic lepsie nezozenes.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
omg, tak ked si taketo reakcie cakal naco pises???
1.co myslis pod pojmom "hracky"
2. take naozaj hracke notabooky sa pohybuju od 35 000SKK az po 120 000SKK
3. ake hry sa chces hrat? nechces skor nieco mltimedialne a obcas sa zahrat?
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....
do 20000 sk hracsky book nenajde mozno s hd3470 ale to je ovnake ako hd3450, ak si chces neco zahrat tak si musi priplatit za ten asus ktory som vyssie uviedol
Ja by som povedal, ze existuje viac rieseni a hraci notebook neznamena rovno taky, co zvladne GTA IV. Ja mam HD2400 (128MB), sice sa mu velmi netesim, ale Oblivion, Stalker, ci Source tam pustim. Cize na 3470 moze uz bezat o dost viac, este ked tam bude aj niake C2D>7350.
_________________ 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still have a brain, copy and paste this into your signature. Internet Explorer je dobrý akurát tak na stiahnutie Opery, alebo Mozilly.
_________________ 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still have a brain, copy and paste this into your signature. Internet Explorer je dobrý akurát tak na stiahnutie Opery, alebo Mozilly.