Ahojte
Jednak dám aj na Vaše doporučenie a vaše skúsenosti čo je lepšie.
Tak na KOMP mám vyhradených 800-900€ (Naj ideálnejšie by bolo okolo 820 ale nechcem obmedzovať výkon kvalitu zasa).
KOMP musí vydržať min tých 4-5 Rokov bez UPGRADE až na Graf kartu toho som si vedomí že bude treba meniť

. ň
Čiže aj základnú dosku tomu prispôsobiť aby sa tam dalo použiť aj nová karta dajme tomu o 3-4 roky + Aby ju aj procesor stíhal.
Rád by som bol aby ZOSTAVY MALI: DVD NAPALOVAČKU , SSD DISK 128 (Alebo 256 čo sa viac oplatí), SHD DISK MIN 1 TERA (Môže byť 2 Tera ALEBO obyč disk neviem čo je lepšie) , Graf kartu GTX 970 (Alebo jej podobnú ak je ale asi nie je to naozaj neviem) Ramky by som poprosil 8 GB (Alebo radšej 16GB len neviem aká bude cena) procesor i5 alebo i7 (Neviem aký je tam pomer cena výkon ( spotreba musí vydržať min tých 5 rokov bez Upgrad-u) ) . Ostatné komponenty ako CASE, Zdroj (Najlepšie by bol Crosair asi najkvalitnejšia značka čo poznám) , Základná doska a ak treba chladič nechávam na Vás.
A ozaj Neplánujem taktovať ale zasa min tých 5 Rokov až na Kartu nechcem nič meniť. A aby som Dnešné Moderné hry ako FC4, ACU, Evil Within dal Min na Hight. A prosí pomaly na mňa moc sa do HW nevyznám čo sa týka socketov a podobných záležitostí.
Ďakujem.
BTW: Ak by ste mi mohli poskladať aj KOMP od AMD bol by som rád na porovnanie.
BTW 2: Počítač plánujem kupovať na začiatku nového roka. (Ale ak sa podarí tak možno ešte pod Stromček

)
BTW 3: Nezáleží s akých obchodov to bude môžu byť aj rôzne poštové neplatím čiže je mi to fuk

BTW 4: Ja viem som otravní Prepáčte. Ale som ešte zabudol aby Mala Case Prachové filtre + dobré vetranie nech nemusím každý mesiac robiť Profylaxiu
A neviem či je to možné. Rad by som aby PC bol Tichý a nie aby hučal jak práčka pri žmýkaný.
Ak som niečo zabudol napíšte.
Ďakujem ešte raz

Je táto Case dobrá ?
http://www.alza.sk/zalman-z11-plus-d305700.htmTento je asi lepší však čo tak pozerám a Naj by bolo červené posvietenie lebo všetko mám červené
http://www.alza.sk/zalman-z11-hf1-d523161.htm