Hegines21 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 18 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: nespravne zaokruhlovanie v C


Odpovede: 4
Zobrazenia: 401


Zdravim.Mam opat problem.Vo svojom programe spocitavam hodnoty realnych cisel.Nastavil som ich na typ double aby to bolo presnejsie, ale nikdy mi to nespocita spravne.napr. 50+20=69,99.Nema niekto nejaky napad preco mi to takto robi? Dakujem

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: c prikaz


Odpovede: 2
Zobrazenia: 133


Dakujem.Dufal som zenieco take bude.No nevadi urobitm to cez pole.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: c prikaz


Odpovede: 2
Zobrazenia: 133


Zdravim.Riesim skolske zadanie v ccku a jeho syntax velmi nepoznam.Predtym som robil hlavne pascale.A tam bola sikovna funkcia in.. napr. if x in [1,2...] Neviete o nejakej ceckovskej alternative?Okrem switch pretoze ten neberie realne cisla.Vdaka

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prihlasenie


Odpovede: 1
Zobrazenia: 129


Zdravim. Potrebujem pomoct.Mam chybu niekde v kode na prihlasenie.Vypise mi ze neboli zadane spravne prihlasovacie udaje, pricom bolil zadane spravne.Nemohli by ste nato mrknut? Kod vyzera takto:

<?php
session_start();
define("db_user","root");
define("db_pass","...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SQL Injection ochrana


Odpovede: 11
Zobrazenia: 298


No neviem nakolko je tato stranka doveryhodna ale tu pise ze je to tak ako som povedal.Ze databazovy server vdaka prepared statements rozpozna dotaz a samotny vstup. http://www.zajtra.sk/programovanie/901/ ... ements-wtf

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SQL Injection ochrana


Odpovede: 11
Zobrazenia: 298


ano uz som narazil na paru stranok a co to pocital, ked to takto chapem,, ked pouzijem prepared statements,, a potom ich vykonam,, uz toto je samo o sebe ochrana proti sql injekcii? Ze tymto zabezpecim, ze datab. server uz rozpozna co je dotaz a co pouzivatelsky vstup?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SQL Injection ochrana


Odpovede: 11
Zobrazenia: 298


A neviete o nejake dobrej stranke, kde by som sa mohol to pdo naucit? nejako rozumne vysvetlene a tak..okrem php.net tam som uz nieco zazrel

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SQL Injection ochrana


Odpovede: 11
Zobrazenia: 298


Vďaka.A ano beriem na vedomie.No najprv chcem mysqli a tak postupne.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: SQL Injection ochrana


Odpovede: 11
Zobrazenia: 298


Zdravim. Cital som na roznych forach o sql injection.A casto som sa stretaval s nazormi, ze uplne staci presetrit vsetky premenne,ktore vkladam do DB cez mysql_real_escape_string.Co nato poviete?Staci to?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: registracia na webe


Odpovede: 11
Zobrazenia: 253


F3RY:Diky za podporu.Súhlasím s tvojim názorom.Jasné, že je dobre mať niečo naštudované, predtým než sa pustím do niečoho, no na druhej strane najlepšie sa získavajú skúseností pri riešení konkrétneho problému.V mojom prípade, ako som už spomínal, nejde o skutočného klienta, ktorý mi za tú zákazku z...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: registracia na webe


Odpovede: 11
Zobrazenia: 253


V prvom rade som si myslel ze toto forum je o tom aby si ludia navzajom pomahali,,, a nevyvysovali sa jeden na druheho...nehanbim sa zato ze to neviem, ved sa to v podstate este len ucim.. klient je v skutocnosti moja znama ktora mi to dala ako prilezitost sa to naucit,, cize to nieje zakazka za pen...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: registracia na webe


Odpovede: 11
Zobrazenia: 253


Aha.Cize by mu prisiel mail ze sa niekto chce zaregistrovat a on by napevno v DB prepisal na ano?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: registracia na webe


Odpovede: 11
Zobrazenia: 253


Diky, ale ne to som mal presne na mysli.To ze v databaze budem mat taky stlpec je mi jasne.Ja si len neviem predstavit ako s tym mailom.To adminovi pride v maile skript, vdaka ktoremu to bude moct odsuhlasit alebo ako?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: registracia na webe


Odpovede: 11
Zobrazenia: 253


Zdravim.Potrebujem urobit registraciu, pri ktorej pouzivatel zada vsetko potrebne do formulara, ale zaregistrovany bude, az ked admin schvali jeho registraciu.Klient si to predstavuje tak, ze mu to bude chodit na mail, odkial to bude moct schvalovat resp. neschvalovat. Ma niekto s niecim takym skuse...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: CHYBA V PHP-unexpected mysql_query T_STRING


Odpovede: 6
Zobrazenia: 187


Kod som pisal sam,, chapem co to robi resp. co by to malo robit,,syntax mi robi velke problemy,, myslim ako zatvorky a pod. a to je u mna najvacsia chyba,, a tentokrat mam pocit ze chyba neje v kode ale na serveri,,,

 Fórum: PHP, ASP   Téma: CHYBA V PHP-unexpected mysql_query T_STRING


Odpovede: 6
Zobrazenia: 187


Aj tak dalsia a dalsia chyba,, toto som necakal,,ale vdaka vazim si to

 Fórum: PHP, ASP   Téma: CHYBA V PHP-unexpected mysql_query T_STRING


Odpovede: 6
Zobrazenia: 187


Vdaka,,, no zda sa ze to nieje jedina chyba,,,

Parse error: syntax error, unexpected '' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or number (T_NUM_STRING) in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-DevServer-14.1VC...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: CHYBA V PHP-unexpected mysql_query T_STRING


Odpovede: 6
Zobrazenia: 187


Zdravim , potrebujem pomoct.Zatial sa len ucim v PHP a chcem len otestovat ci mi funguje odosielanie veci do databazy ale vzdy mi to vypise chybu

Parse error: syntax error, unexpected 'mysql_query' (T_STRING) in C:\Program Files (x86)\EasyPHP-DevServer-14.1VC11\data\localwe...
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 18 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF