Hdd nejde rorpoznat po nespravnom formatovaniZdravim ziskal som disk z neopravitelneho noveho ntb na ktorom sa zaparila doska. kedze je to novy typ doska sa neda zohnat za slusnu cenu ..Ale k veci . dnes rano mi dosiel Externy kryt na 2,5 hdd z ktore ho som zaloval veci kamoske a a kedze tam bolo niekolko particii ,rozhodol som sa ze ich zmazem a vytvorim iba jednu ,kedze disk som planoval pouzivat na data.Lenze vytvorene casti a formatovanie disku ktore je vo win sedem mi nedovolilo zmazat recovery particie co boli na disku tak som spustil disk part : zadal list disk kde mi ho naslo ako disk 2 ,zadal som select disk 2 potom clean a potom create a partition a exit. A odvtedy mi ho nenajde ani partition magic,hd tune,disk getor ani fijitsu disk tool .disk je 500 gb toshiba z ntb Compaq cq58.dufam ze sa to este nejako zachranit.Dakujem za kazdy prispevok Skus Data Lifeguard Diagnostic for Windows od WD, vyber v zozname ten disk a zvol moznost Write Zeros.. Disk potom bude v rovnakom stave, ako ked vyjde z fabriky..http://support.wdc.com/product/download ... =3&lang=en michalesku dakujem za skvelu radu. Disk sa mi podarilo rozbehat ,ale musel som ho pripojit na pc k doske cez sata kabel.V krabicke nefunguje.Ta ma bohuzial podporu iba do 120 Gb Potvrdil mi to predajca, ktoreho som kontaktoval.Budem teda objednavat novu.Nasiel nejake na Ebayi s podporou az do 750Gb za cca 5 libier.Vdaka este raz ...
Hdd nejde rorpoznat po nespravnom formatovani |