Obsah fóra
PravidláRegistrovaťPrihlásenie




Odpovedať na tému [ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.10.12
Prihlásený: 29.02.24
Príspevky: 186
Témy: 42
Príspevok NapísalOffline : 04.07.2014 13:18

Neviem ci tato tema tu uz je ak ano tak sa ospravedlnujem,

Grilovanie ak mate neake recepty co a ako grilovat, a cim to splachnut


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.08
Prihlásený: 15.06.22
Príspevky: 18912
Témy: 479
Bydlisko: Považská By...
Príspevok NapísalOffline : 04.07.2014 14:02

Tak tu je asi neobmedzene moznosti. Spravis na grile takmer cokolvek len zalezi ako dlho to chces robit a ci to zvladnes.
My robievame vacsinou klasiku, kuracie maso v marinade so zeleninou a chlebom. Robili sme uz ale aj lososa alebo bravcove atd.
Splachnut asi pivom resp. vsetkym co zacina na ci.... :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 10.12.19
Príspevky: 4667
Témy: 37
Bydlisko: Trnava
Príspevok NapísalOffline : 04.07.2014 14:13

Burgre + "zgrilovana" zemla, domaca majoneza a zelenina ... a ako bolo spomenute pivko/vinko







_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 25.01.13
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 4834
Témy: 22
Bydlisko: Žilina
Príspevok NapísalOffline : 04.07.2014 15:41

a k tomu muzika a baby lebo bez toho je smutno


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 02.09.07
Prihlásený: 19.01.20
Príspevky: 6373
Témy: 298
Bydlisko: Žilina
Príspevok NapísalOffline : 04.07.2014 16:06

V lidli predávajú bravčovú krkovicu už napacovanú (tušim cca 400G balenie). Otvoríš, hodíš na rozpálený grill, 2 minuty z jednej, 2 minuty z druhej strany. K tomu chrenovu omačku, horcicu a pivo. Super obed.

Prípadne mam dobre skusenosti s lososom (filet s kožou) hodíš na mriežku , a podla toho ako to maš rad pečeš. Ja rad taky medium, v strede este surovy.







_________________
NTB: Dell Vostro 5470 - Core i5-4200U, GT 740M, 8GB DDR3-1600, Crucial MX100 256GB, 14" 1366x768
Audio: KRK RoKit 5 G2 White, Lexicon Alpha, M-Audio Axiom 25 MKII, AKG Y55
Phone: Samsung Galaxy S8
Vozenie: Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm 110kW - DPF/EGR/SWIRL OFF, BOSE SOUND
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Grilovanie - Opekacka

Registrovaný: 25.01.13
Prihlásený: 24.04.24
Príspevky: 4834
Témy: 22
Bydlisko: Žilina
Príspevok NapísalOffline : 04.07.2014 19:13

ryby aj maso je treba dobre vysušiť aby bolo krehké a nie uvarené


Odpovedať na tému [ Príspevkov: 6 ] 


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Skočiť na:  

Powered by phpBB Jarvis © 2005 - 2024 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF
Ako väčšina webových stránok aj my používame cookies. Zotrvaním na webovej stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.
Všeobecné podmienky, spracovanie osobných údajov a pravidlá fóra