Zdravím, chcem sa opýtať, či integrovaná grafická karta u tohoto notebook procesora, je výkonovo lepšia kao integrovaná grafika u nových Intelovských procesoroch Kaby Lake Refresh, konkrétne i5 8250U Kaby Lake Refresh. Ďakujem o dost vykonnejsia:https://www.techspot.com/review/1545-amd-ryzen-5-2500u/page7.htmlIntel HD grafiky budu vzdy len zobrazovatka, hrat sa na tom realne neda... *hrať sa na tom reálne nedá*Podľa toho ako a čo, základné hry to rozbehne úplne vpohode na stredné nastavenia. len tak btw Samozrejme nemyslim rozne indie blbiny s 8-bit vzhladom...skus si zapnut take WoT na Intel HD. Budes rad, ak na absolutne minimum budes mat 30fps. No práve s wot mám skúsenosť fullhd, min detaily, ntb z podpisu 55-60, bez dropov nižšie Praveze ja tiez - hp desktop s i5-6600 (Intel HD 530), 4GB RAM, a pri fullhd na minime mam 60fps len ked pozeram do oblohy. Bezne 20-40. Ten divny mutant od intelu (kaby lake G) bude mat ale aspon 2x silnejsiu integrovanu GPU (24CU) Praveze ja tiez - hp desktop s i5-6600 (Intel HD 530), 4GB RAM, a pri fullhd na minime mam 60fps len ked pozeram do oblohy. Bezne 20-40.Tipujem že to je sposobne single channel ram Ďakujem, nevedel som nájsť nikde nejaké porovnania. Rozmýšľam že sa poobzerám po nejakom ryzen notebooku, vyzerá to zaujímavo. ...