Ahojte hosi,mam takovy problem ,pouzivam Chrome,a neviem akym sposobom ale proste mi zmyzli moje zalozky,najviac nastevovane a cookies....a namiesto mojich su tam mojho kamarata neviem akym sposobom sa to mohlo premenit stale som sa prihlasoval pod svojim mailom,ale minule som mu robil wifi a asi som sa tam prihlasil do chromu a teraz sa nemozem dostat spat na svoje zalozky u mna doma auj cookies napr idem na FB a mam tam jeho meno,heslo neviete mi poradit ako to nastavit a vratit spat aby som mal svoje zalozky a odkazy?skusal som odinstalowat chrome a nahrat spat ale ked sa prihlasim pod svojim mailom zase tam mam jeho zalozky,odkazy atd...
_________________ HP Compaq nx-6325 Mobile AMD Sempron(tm)Processor3500+ Memory 2Gb Operating System Lubuntu 14.04'Trusty Tahr'+WinXP
takze u toho kamosa som sa tam prihlasil do chrome cez moj mail ale zabudol som sa odhlasit a on to vymazal a nejakym sposobom tam nahodil svoje zalozky,a potom pod mojim mailom u mna doma som mal jeho zalozky a cookies,u neho som sa odhlasil,a u mna doma som vsetko vymazal aj cookies,chvala bohu pouzival som aj mozzilu a tam som si davnejsie importoval zalozky z chrome,takze mi ostali aspon niekde heh,hned som si ich zalohoval pre istotu,a naimportoval naspat do chromu z mozzili a mam ich spat uf som rad
_________________ HP Compaq nx-6325 Mobile AMD Sempron(tm)Processor3500+ Memory 2Gb Operating System Lubuntu 14.04'Trusty Tahr'+WinXP
jo jo este kamo prosim ta ako nastavim ked idem napr na FB aby mi tam uz ostalo meno aj heslo,teraz tam mam iba nick ale heslo musim stale pisat ,aj na pokeci som mal tak ze ked som klikol na pokec mal som tam hned nick aj heslo ateraz musim stale pisat rucne ako to nastavit aby tam ostalo meno heslo?diki
Pri prvom prihlásení sa ťa nespýtal, či chceš uložiť heslo? Choď do nastavení Chrome, časť Heslá a formuláre. Ponúknuť uloženie hesiel musí byť označené (mať fajočku). Potom vedľa klik na Spravovať uložené heslá. Nájdi si tam napríklad Facebook a klikni na krížik aby si ho odstránil zo zoznamu. Následne keď sa znova prihlásiš na Facebook, tak sa ťa spýta na uloženie hesla. Vtedy daj uložiť.
Diki kamo ide to krasne mas u mna pivo,este k tomu cookies uz som sa u kamosa odhlasil z chromu,ale napr ked idem na FB kde sa pise mail,alebo Nick tak po case sa mi tam ukazuju jeho maily,nicky aj ked ich vymazem po case zase su tam
Keď prejdeš na tej jeho nick kurzorom myši alebo šipkou a stlačíš Delete, už by sa nemal zobraziť. Prípadne prebehni celý Chrome cez Ccleaner, aby si to mal úplné čisté.