CAWTE no mam takuto zostavu amd athlon dual 6000+,2gb ram,nvidia gigabyte 9400GT 1gb,vista 32X...A PROBLEM JE TAKY ZE VSETKO MI PROSTE CHVILU SEKA A CHVILU IDE CIM TO MOZE BYT? NAPR HRY MI SEKAJU TAK ISTO STARE AKO NOVE
no skusal som need for speed under cover uz to seka menej ale stale je tam to ze chvilku ide plynule a potom dalej seka a tak sa to opakuje na kazdej hre..cize mam slabu graficku??
Cize asi sa vykaslem na take hry ako je undercover GTA4 napr:CoD2 mi ide ale zas na viste mi nejde multiplayer ukaze ze program prestal pracovat a nastavil som aj kompabilitu s xp aj spustit ako spravca a nic nevies s cim by som ju spojazdnil??
nho seka mi to ked hram undercover barzkde a asi mas pravdu pri tazsich scenach ale seka mi to tak isto aj na najvacsich ako i na najmensich detailoch to je troxu cudne
Seká len Undercover alebo aj niečo iné ako je COD pripadne Crysis?
Ak len tá hra tak to môže byť tým, že nemáš originál a to mi tu neriešime.
_________________ PC1: l CPU: AMD Phenom II X4 955BE C3 l MB: MSI 870A-G54 l RAM: 2x4GB A-DATA Gamers Series 1600 CL9 l VGA: SAPPHIRE R9 280X VAPOR-X l HDD: SAMSUNG F3 1TB l DVD-RW: LG H22N l PSU: CORSAIR VX450W l MONITOR: LG LCD W2284F-PF l OS: WINDOWS7 HOME PREMIUM l PC2: l CPU: AMD AthlonXP 2100+ 1733MHz (jadro Thoroughbred - B) socket A l MB: ASRock K7VT4A Pro l RAM: Apacer 1280MB 333MHz CL2.5 l VGA: ASUS Nvidia N7600GS SILENT l HDD: Seagate 120GB ATA l CD-RW/DVD: LG H12 l PSU: Trust 370W l MONITOR: LG FLATRON L1919S l OS: XP SP3 SK l NOTEBOOK: ASUS U36SG
NHO SEKA MI AJ FIFA 09 JA UZ FAKT NEVIEM CO JE S TYM ODKEDY SOM DAL NOVY PROCAK A VTEDY MI ODISLA GAINWARD 9600 GT TAK SOM KUPIL TUTO A ODVTEDY AKO ODYSLA SEKA CELY KOM AJ KED JE TAM NOVA