Genius SP HF1800A vs. Evolve Blues R222Zdravim, chcel by som sa opytat na vase skusenosti, resp. na vas nazor na tieto dva reproduktory: http://www.endat.sk/PC-komponenty/Reproduktory/Zostava-2-0/Genius-repro-HF1800A-drevene-cierne-50W-2-0.html http://www.endat.sk/PC-komponenty/Evolve-repro-2-0-Blues-R222-ceresnove-drevo-dvojpasmove-12W-12W.html ktore su podla vas lepsie a kvoli comu? alebo skusenost ak ste majitelmi jednych alebo druhych. vyuzitie bude primarne na hudbu vsetkych zanrkov a filmy z notebooku s integrovanou zvukovkou. Vdaka za radu. V takejto cene to nebude nejaky zavratny rozdiel ale bral by som skor tie Genius uz len koli dvojnasobnemu vykonu. som presvedceny ze nejaky zavratny rozdiel to nebude ale predpokladam, ze niekto moze mat namietky a tvrdit ze uz len kvoli znacke to bude rozdiel. a myslis ze vykon ze u pc reproduktorov az tak dolezity? Genius - znatelne vyssi vykon, lepsie vysky, ale mierne blato v basach a brum vychadzajuci z trafa. Evolve - slabsie, ale zato presnejsie basy, trocha slabsie vysky, nizsi vykon. Vykon nieje az taky dolezity ale predsa len by mohli zahrat hlasnejsie a su trojpasmove teda by mohli mat aj hlbsie basy. Genius - znatelne vyssi vykon, lepsie vysky, ale mierne blato v basach a brum vychadzajuci z trafa.Evolve - slabsie, ale zato presnejsie basy, trocha slabsie vysky, nizsi vykon. pokial som dobre sledovla forum ty mas tie genius alebo sa mylim? ak by si sa mal znovu rozhodnut aj a medzi tymito opat by vyhrali genius? // pridané po 2 minútach od posledného príspevkuVykon nieje az taky dolezity ale predsa len by mohli zahrat hlasnejsie a su trojpasmove teda by mohli mat aj hlbsie basy. s tym syhlasim. preto sa viac priklanam k tym genius ako s evolve. ale ked opat vela nazorov bolo ze genius dava nekvalitne suciastky a robi to za lacny peniaz. je to skutocne tak alebo su to opat len reci ludi co mudruju ze reprak pod 100eur nie je reprak? No je jasne, ze Genius sa neda zrovnavat so znackami zameranymi na audiotechniku ale zas v tej cene okolo 40€ su podla mna tie Genius najschopnejsie reproduktory. ano, genius to robi za lacny peniaz a nedava tam najkvalitnejsie suciastky, to je pravda. ale kto si kupuje Genius, si musi byt toho vedomy. Mne zatial funguju dobre, uz maju rok a ak by som znova kupoval repro do 50 eur, tak si ich kupim znova. Brum pocut hlavne v noci, ked je ticho Geniusy navyse s externou zvukovkou citelne oziju hlavne kvalitou, pocuvanie je o dost prijemnejsie super. dakujem za rady. pravdupovediac upevnili ste ma v nazore, takze pravdepodobne objednam tie repraky genius.pripadne mozem potom tu hodit prispevok ako to hra mozno to v buducnosti niekomu pomoze. A este taka otazka ma vobec zmyslel uvazovat v kategorii do 50eur, o zostave 2.1 alebo kaslat na to a ist len do 2.0? jedine schopne 2.1 repro v tej cene je ModeCom MC-2110. ale na hudbu a prirodzenejsi prednes zvuku je lepsi variant 2.0 tak ja predsa len ostanem pri tych 2.0 a genius. este raz vdaka za rady. takze nakoniec som sa rozhodol, ako som to uz pisal vyssie, pre tie Genius SP HF1800A. Uz ich mam aj ...
Genius SP HF1800A vs. Evolve Blues R222 |