Ja ju mam, a chystam sa kúpiť novu, na take hry ako je Oblivion, Gothic 3 alebo Doom 3 mozes rovno zabudnut. Inac na starsie to staci a volakedy to bola dobra grafika ale dnes je uz rok 2007.
to boli časi keď som mal presne túto isú grafiku ale nemal som jej čo vytknúť... ale už ku koncu naozaj fučala potom som mal 7300 a teraz 2600 takže je to už naozaj veľmi stará grafarna.....
a to mám čo hovoriť s Fx 5200, bola to natu dobu genialna grafika - 128bit. sirka zbernice, 128Mb proste parada doom 3 na stredne detaily 1024x768, posledne co som natom hral bolo Nfs Carbon ktore islo na medium a 800x600, potom som presiel na novy comp. viz popis a s hramy ako obvilion 1600x1200 na high neni problem
nj bola to zmena, hlavne ked som nemusel plakat nad hrami ked som hral battlefield 2 na low 800x600, ale konecne pekne detaily a rozlisko, programy bezia jak maju, jedine co ma sere ze nektore hry ako carbon my idu zrychlene na 1600x1200 a vsetko high.
Battlefield 2 hraš plnú alebo demo lebo ja mam aj kúpenú plnú ale preferujem demo iba to hrávam. Poprípade ak by si si inštalnul Bf2demo mohli by sme spolu zahrať....