[ Príspevkov: 37 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 21.08.2012 12:21 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Caute,
potrebujem poradit.. Mam urobeny upload do databazy, kde pri vkladani pouzivam tuto cast kodu:
Kód:
$open = fopen($soubor, "r");
$obsah = fread($open, $soubor_size);
$obsah = addslashes($obsah);

$query = "INSERT INTO................


Doteraz vsetko v pohode, ale zrazu prisla poziadavka, ze sa chcu uploadovat subory vacsie ako 8MB, a nastal problem.. Vacsie subory proste neprejdu... Viete mi niekto poradit, co s tym? Dik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 21.08.2012 15:00 | Funkcia fread() čím nahradiť?

ked nahradis kod
Kód:
$open = fopen($soubor, "r");
$obsah = fread($open, $soubor_size);

kodom
Kód:
$obsah = file_get_contents($soubor);

?

a neviem, ci to mas spravne nazvane "upload" do databazy... upresni to viac, nech vieme lepsie poradit.

popripadne ten fread daj do cyklu a rozdel citanie na casti, teda budes opakovat citanie po napr 1MB (alebo kolko to pojde), kym neprecitas cely subor (dufam, ze netrepem lebo som to tak vzviote nerobil, ale malo by to fungovat)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 04.12.08
Prihlásený: 14.10.13
Príspevky: 114
Témy: 21 | 21
NapísalOffline : 21.08.2012 15:57 | Funkcia fread() čím nahradiť?

file_get_contents()


alebo

http://www.php.net/manual/en/function.fread.php#86633


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 21.08.2012 21:28 | Funkcia fread() čím nahradiť?

emer píše:
ked nahradis kod
Kód:
$open = fopen($soubor, "r");
$obsah = fread($open, $soubor_size);

kodom
Kód:
$obsah = file_get_contents($soubor);

?

a neviem, ci to mas spravne nazvane "upload" do databazy... upresni to viac, nech vieme lepsie poradit.

popripadne ten fread daj do cyklu a rozdel citanie na casti, teda budes opakovat citanie po napr 1MB (alebo kolko to pojde), kym neprecitas cely subor (dufam, ze netrepem lebo som to tak vzviote nerobil, ale malo by to fungovat)


Pri tejto funkcii
Kód:
 $obsah = file_get_contents($soubor);

To robí to isté, sa mi zdá, že som to skúšal... Pri iných možnostiach ako napr. fgets() sa tvári, že sa súbor uploadol, ale pri spätnom preberaní vypíše chybu, že je poškodený. Jedná sa o upload súborov s popisom do databázy, možno to nieje najšťastnejšie riešenie, ale v tom momente chcem len vedieť či je možné čítať a teda aj uploadovat väčšie súbory. Dík


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 15.12.17
Príspevky: 1433
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 21.08.2012 22:57 | Funkcia fread() čím nahradiť?

wtf? To celé súbory pcháš do databázy? Na čo? Uploadni súbor a do db si ulož len jeho umiestnenie.


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 6:13 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Teraz neriesme ze ci sa to ulkada do databazy alebo nie, ale problem s tym, ze to neprecita cely subor... :) Bohuzial je to spravene takto a nechce sa mi teraz vsetko co je tam uz ulozene menit a premiestnovat... Takze nejake ine napady? Dik


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 10:01 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Subory stahujes z nejakej url? V akej forme ukladas subory do db?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 10:21 | Funkcia fread() čím nahradiť?

stenley píše:
Subory stahujes z nejakej url? V akej forme ukladas subory do db?


Subory nahravam cez formular z disku... A do databazy sa ukladaju asi ako retazec (LONGBLOB)...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 10:24 | Funkcia fread() čím nahradiť?

ako mas nastavene upload_max_filesize a post_max_size?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 10:39 | Funkcia fread() čím nahradiť?

stenley píše:
ako mas nastavene upload_max_filesize a post_max_size?

Blba otazka, ale to sa kde nastavuje? :oops:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 10:44 | Funkcia fread() čím nahradiť?

v subore php.ini


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 10:47 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Nuz ale ked to mam na hostingu, tak k tomu asi nemam pristup, ci?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 10:54 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Na niektorych hostingoch mas pristup k editovaniu nastaveni z php.ini. Skus dat toto do htaccess:
Kód:
php_value post_max_size 20M
php_value upload_max_filesize 20M


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 10:58 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Nepomohlo.. :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 11:04 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Co ti vrati tento kod?
Kód:
echo ini_get('post_max_size');
echo ini_get('upload_max_filesize');

Necituj predchadzajuci prispevok


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 11:15 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Vratilo mi to : 20M20M

// pridané po 1 minúte od posledného príspevku

Tu je cely kod, ak by to pomohlo:
Kód:
<HTML>
<head>
    <title>Prihlásenie</title>
   <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250">
  </head>
<BODY>
<?php
global $cislo_z;
global $zmluv_str;
global $nazov_zmluvy;
global $predmet_z;
global $cena;
global $datum_ucin;
global $datum_ukon;
global $soubor;
global $soubor_name;
global $soubor_size;
global $soubor_type;

if(empty($cislo_z) ||empty($nazov_zmluvy) || $soubor == "none")
die ("Musíte vložit informácie o súbore! <br><br><a href='upload_zml.php'>Späť</a>");

include("connect.php");

$open = fopen($soubor, "r");
$obsah = fread($open,$soubor_size);
$obsah = addslashes($obsah);

$query = "INSERT INTO zmluvy VALUES (0, '$cislo_z', '$zmluv_str','$nazov_zmluvy', '$predmet_z', '$cena', '$datum_ucin', '$datum_ukon', '$obsah', '$soubor_type')";


$velkost = round($soubor_size/1024 ,2);

mysql_query($query) or die("Nie je možné pridať súbor do databázy!");
mysql_close();

echo "<h1>Súbor bol uložený</h1>";
echo "<b>Číslo zmluvy:</b> $cislo_z <br>";
echo "<b>Zmluvná strana:</b> $zmluv_str <br>";
echo "<b>Názov:</b> $nazov_zmluvy <br>";
echo "<b>Predmet:</b> $predmet_z <br>";
echo "<b>Cena:</b> $cena <br>";
echo "<b>Dátum účinnosti zmluvy:</b> $datum_ucin <br>";
echo "<b>Dátum ukončenia zmluvy:</b> $datum_ukon <br>";
echo "<b>Názov súboru:</b> $soubor_name <br>";
echo "<b>Typ:</b> $soubor_type <br>";
echo "<b>Veľkosť:</b> $velkost <b>kB</b><br>";
echo "<b>Uložené v:</b> $soubor <br><br>";
echo "<a href='welcome.php'>Nahrať ďalší</a>";
?>
</BODY>
</HTML>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 11:47 | Funkcia fread() čím nahradiť?

nevidim tam nic, co by to mohlo sposobovat, jedine ze by ti pamat nestacila na nacitanie vacsieho suboru. Pri stahovani z db nenastavujes header content-length?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 11:53 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Ked chcem ulpoadnut subor vacsi ako tych 8MB, naco sluzi ten kod, ktory som uviedol, tak vyhodí hlašku : Nie je možné pridať súbor do databázy!

Pri čitani to problem nerobi, teda pokial to bolo uloadovane cez fread(), ked som skusal ine funkcie, tak sa zasa tvarilo, ze to uploadlo, ale citat to neslo.. Pri stahovani nic nenastavujem... A informoval som sa na ten upload limit php, tak ze je nastaveny na 48M.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 11:56 | Funkcia fread() čím nahradiť?

takze ti to zlyha pri inserte - aku chybu ti mysql vracia?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 12:01 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /data/p/r/prochot.eu/web/upload_u_zml.php on line 34

teda dufam som to dobre vypisal.. :oops:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 12:10 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Skontroluj si v danom subore riadky 33-34


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 12:35 | Funkcia fread() čím nahradiť?

mal som to zle vypisane...
toto je spravny vypis: Allowed memory size of 50331648 bytes exhausted (tried to allocate 10913013 bytes)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 12:48 | Funkcia fread() čím nahradiť?

to bude zrejme problem s memory_limit, treba navysit aktualne nastavenu hodnotu - pozri, kolko tam mas cez ini_get('memory_limit')


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 13:00 | Funkcia fread() čím nahradiť?

100M som tam nastavil


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 13:20 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Funguje alebo stale vypisuje nejake chyby?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 13:34 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Stale chyby vypisuje... Teraz prezmenu nieco taketo... Error: (2006) MySQL server has gone away :(


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 13:38 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Aky velky subor si sa pred zobrazenim tejto chyby snazil ulozit? Pozri si nastavenie max_allowed_packet v mysql


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 13:41 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Teraz som skusal 10MB pdfko... dtale plati, ze ked dam nieco mensie, tak to prejde... to nastavenie max_allowed_packet by som mal kde hladat? :oops:


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Funkcia fread() čím nahradiť?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 22.08.2012 13:46 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Zistis to napr. cez
Kód:
SHOW VARIABLES LIKE 'max_allowed_packet'


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.02.08
Prihlásený: 22.08.12
Príspevky: 22
Témy: 3 | 3
Napísal autor témyOffline : 22.08.2012 13:49 | Funkcia fread() čím nahradiť?

Vyzera, ze tam bude problem.. nasiel som to a je tam 8,388,608, vyzera to presne taka velkost ako to nechce povolit... uz len zistit kde sa to da zmenit.... :)


 [ Príspevkov: 37 ] 1, 2


Funkcia fread() čím nahradiť?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čím nahradiť ATI RADEON 9600?

v ATI/AMD grafické karty

10

373

06.12.2009 18:48

milanides

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čím nahradiť amd radeon rx 480 8gb?

v Grafické karty

4

186

21.04.2017 17:38

Dabeat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Akou kartou nahradiť ?

v Grafické karty

15

280

30.07.2013 1:28

Warg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

AMD chcem nahradiť INTELOM

v Procesory

11

338

01.06.2014 12:33

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Google plánuje nahradiť písané heslá

v Novinky

4

202

24.01.2013 14:58

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

$1, $3, $4 nahradiť ([0-9]*)

v PHP, ASP

5

333

29.03.2011 17:18

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nahradiť UBUNTU Windowsom 7 Ultimate ?

v Operačné systémy Unix a Linux

5

626

28.10.2011 12:50

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahradit Celeron za Pentium - ma to zmysel?

v Intel - Integrated Electronics

25

806

26.07.2012 22:29

romiadam

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sony chce nahradiť teplovodivú pastu pevnou podložkou

v Novinky

4

336

16.07.2012 22:08

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náramok, ktorý konečne môže nahradiť všetky heslá, kľúče ...

v Novinky

9

344

08.09.2013 23:42

Pini

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Komunikácie viditeľným svetlom z LED má nahradiť Wifi

v Novinky

1

250

08.10.2008 21:35

pepek.namornik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GeForce GTS 250 nahradit za kartu s DX11

v Grafické karty

11

283

07.12.2012 21:25

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako nahradit zbernicu IDE v notebooku za USB?

v Pevné disky a radiče

18

668

12.09.2012 21:13

marxxxcel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako nahradit zvuk z videa zvukom inym napr mp3

v Video programy

6

6269

20.10.2006 15:20

chio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cim uchladit

v Chladiče a všetky druhy chladenia

1

439

07.01.2008 8:32

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cim zacat

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

18

1581

08.08.2008 23:11

euthanan



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF