moj spolubyvajuci na koleji ma presne tento NB a spokojny je az az. Varovat vsak chcem pred relativnou hlucnostou aj pri nenarocnej praci na NB (mp3, video, net..) kde sa raz za cas celkom hlasne rozbehne fan. V zatazi sme namerali u grafiky az 106 stupnov, co by sice grafa mala este zvladnut, ale bohvieco to nie je, praveze uz dost na hranici. To nechcem vidiet tu teplotu v lete v horucavach. NB sme otvorili a chladenie je na prvy pohlad poddimenzovane.
Co sa tyka sasi, pripada mi na 17" NB slusne pevne, nic nevrzga ani sa neprehyna. Danou je ale vaha, ktora cini ciste 4kg. obrazovka je priemernej kvality (vzhladom na cenovu kategoriu), akurat ma trosku slabsie pozorovacie uhly ked ju mam porovnat so svojou na toshibe. Tento book kamos kupil v akcii v metre za 22700Sk s DPH spolu s brasnou a za tuto cenu je to rozhode bezkonkurencny NB. Potesi ovladac na hudbu ci video. Myslim, ze ak si k NB pred letom zaobstaras chladiacu podlozku (okolo 1500sk zalman), tak budes spokojny nadmieru a NB by sa s podlozkou prehrievat nemal.