FreeBSD vhd suborZdravim, mam vps na ktore si chcem dat FreeBSD a nejak tam dostat vhd subor.. Problem je ten že o freebsd nič neviem.. Chcel by som tam dostať vhd subor a nabootovať ho a spustiť na tom metin 2 server + nainštalovat db a podobne.. Dakujem vopred FreeBSD nie je žiadna hračka. Prv sa nauč PORIADNE robiť so systémom a až potom môžeš uvažovať o tom, žeby si prevádzkoval svoj vlastný server na základe FreeBSD. Pre každého FreeBSD usera je povinným čítaním a praktizovaním FreeBSD Handbook. Okrem toho, prečo práve FreeBSD, Linux nestačí? imho Linux je omnoho jednoduchší... tak ma napadlo že to spravím inak, už som nainštaloval apache lenže keď to mám na vpsku tak mi echo 'apache22_enable=YES' >> /etc/rc.conf nejde lebo nemôžem napísať '.. a linux preto nie lebo freebsd je pre to vraj najlepší,keby idem robiť server na niečo iné tak určite použijem debian Ješte hodně se musíš učiť, mladý padavane môžeš použiť aj úvodovky, ale musíš ich escapovať echo apache22_enable=\YES\ >> /etc/rc.confprípadne v bashi (neviem jak sh) funguje aj echo apache22_enable=\YES\ >> /etc/rc.conf prípadne otvoríš ten súbor cez textový editor a riadok dopíšeš na koniec súboru... nano /etc/rc.conf ...
FreeBSD vhd subor |