[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.12.18
Prihlásený: 04.12.18
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 04.12.2018 19:48 | FragmentManager Problém

Ahojte, potreboval by som poradiť.

Mám problém so zobrazením fragmentu.
Skôr ide o to, že keď zadám nasledovnú vetu:

getFragmentManager().beginTransaction().add(android.R.id.content,details).commit();
tak pri .add mi vypisuje error, a to:

error: no suitable method found for add(int,DetailFragment)
method FragmentTransaction.add(Fragment,String) is not applicable
(argument mismatch; int cannot be converted to Fragment)

Je tu nejaký špecialista programátor, ktorý by ma trochu nasmeroval?
Som samouk, ale učím sa rýchlo.
účim sa z netu a aj z knihy, kombinujem to, lebo čo nie je v knihe, je na nete a zas naopak.
Ale s týmto mám fakt problém.

Dikes


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.03.13
Prihlásený: 16.12.18
Príspevky: 180
Témy: 43 | 43
Bydlisko: Sabinov
NapísalOffline : 04.12.2018 20:10 | FragmentManager Problém

predpokladám, že netušíš, čo za parametre posielaš do metódy add(), že? :)
najprv tam dávaš container, kam sa má fragment zobraziť a ako druhé dávaš samotný fragment, čiže napr. .add(R.id.tvojKontajner, fragment).commit();
osobne skôr používam metódu replace namiesto add, parametre majú rovnaké


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.12.18
Prihlásený: 04.12.18
Príspevky: 2
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 04.12.2018 20:25 | FragmentManager Problém

Replace som neskúšal. Problem bol v tom, že čokoľvek som zadal do .add(), nebralo mi to. Skušal som aj (R.id.content, ...) aj (android.R.id.content, ...)Skusim dať replace. Vďaka za radu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.03.13
Prihlásený: 16.12.18
Príspevky: 180
Témy: 43 | 43
Bydlisko: Sabinov
NapísalOffline : 04.12.2018 20:46 | FragmentManager Problém

replace ti nepomôže, ak tam budeš dávať nezmyselné parametre :D
ešte raz, namiesto toho R.id.content, android.R.id.content a podobne, tam musíš dať odkaz na názov tvojho kontajnera pre fragment
takže postup je takýto:
1. v XML máš nejaký layout a v ňom miesto, kam chceš dať fragment - napríklad použiješ FrameLayout, nastavíš mu výšku, šírku a id dajme tomu "@+id/fragment_container"
2. v Jave máš nejakú tvoju triedu, ktorá dedí od Fragmentu, nazvime ju napr. DetailFragment
3. v Jave v aktivite (alebo odkiaľ budeš volať zmenu fragmentu) použiješ tie tvoje príkazy aj so správnymi parametrami, čiže napr. getFragmentManager().beginTransaction().replace(R.id.fragment_container, new DetailFragment()).commit();
dá sa to aj krajšie zapísať, ale na spustenie by to malo stačiť


 [ Príspevkov: 4 ] 


FragmentManager Problém



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

252

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

926

23.03.2009 10:41

FERDA23

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

471

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2433

26.04.2012 11:14

netpeter77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

1032

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

381

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém?

v Pamäte

17

1020

05.01.2009 20:21

KingTommy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Antivíry a antispywary

4

575

31.07.2008 19:10

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem !

v Operačné systémy Microsoft

1

481

07.08.2008 14:49

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem?

v Ostatné

2

472

26.03.2009 19:27

Ominous

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROBLEM

v Kôš

1

16

20.11.2017 17:37

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém

v Intel čipové sady

5

882

23.07.2007 20:23

Gigabyte-M

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Problem

v Operačné systémy Microsoft

11

1860

17.11.2008 8:20

driver144

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem

v Počítačové hry

9

609

12.09.2009 9:28

Dicktafon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem???

v Intel - Integrated Electronics

4

502

12.12.2008 14:27

Atrix24

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v ATI/AMD grafické karty

2

394

18.11.2009 20:03

poiuz



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF