Zdravim, potreboval by som pomoct s jednou vecou. Chcel by som mat na webovej stranke formularove okno, do ktoreho by uzivatel zadal urcity kod a odoslal ho, po stlaceni tlacitka odoslat by sa zadany kod poslal na urcenu emailovu adresu alebo ulozil do suboru. chcel by som aby dane formularove okno taktiez nezobrazovalo co uzivatel pise, ako ked natukava heslo. dokazal by mi s tym niekto pomoct prosim? chcel by som aby to vyzeralo podobne ako toto vzhladom, pretoze mam jeden zdrojovy kod, ktory dokaze vec ktoru potrebujem no jeho "design" sa mi nepaci a navyse nesifruje to co donho pisem. nizsie pridavam aj zdrojak na spominany formular. <form> Password: <input type="password" name="pwd"> </form>
V php dizajn neurobíš nijak, to je vec html/css. A ak chceš, aby textarea "šifrovala" obsah podobne, ako input pre heslo, tak budeš na to potrebovať nejaký javascript. Prípadne zmeniť textareu za input type="password" a iba štýlmi zväčšiť to pole.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.